koper Portable Best turntables guide 2017 --- Buyer kang

guide Best Sabuk Drive turntables 2017-Buyer kang

Sabuk Drive turntables Comparison Keterangan

Jeneng merek operasi Cara drive kecepatan Cartridge Klebu tombol
Audio Technica AT-LP60BK piring kanthi otomatis Sabuk drive 2 kacepetan AT3600L mriksa Price
Jensen JTA-230 Stereo piring manual Sabuk drive 3speed normal mriksa Price
Jensen JTA-222 piring manual Sabuk drive 3speed normal mriksa Price
Jensen 3 Speed-Stereo piring JTA-220 (Silver) manual Sabuk drive 3speed normal mriksa Price
1byone Sabuk-Drive 3 Speed-Stereo piring manual Sabuk drive 3speed normal mriksa Price
ION Audio Max LP 3 Speed-Sabuk Drive piring (Piano Black) manual Sabuk drive 3speed normal mriksa Price
Pyle PLTTB1 Professional Sabuk-Drive Manual piring manual Sabuk drive 3speed normal mriksa Price
Sylvania 3-kacepetan piring manual Sabuk drive 3speed normal mriksa Price
ION Audio Air LP | 3-cepet Sabuk-Drive Wireless-Streaming piring manual Sabuk drive 3speed normal mriksa Price
Pyle-HOME PVNTTR22 Retro Sabuk-Drive piring manual Sabuk drive 3speed normal mriksa Price
ndeleng kabeh
 
 

 

Detail produk

Tags Product

Related Video

Komentar (2)


01 • Audio Technica AT-LP60BK piring

SPESIFIKASI:

DJ / Pro Piranti Audio - turntables
Piring Drive Type - Bearing
Automation piring Koleksi - Kanthi otomatis
Kecepatan Operating piring - 33/45
Piring Phono Pre-Amp - True
Piring Cartridge / Stylus Koleksi - Integral Dual Magnet ™ phono isi karo replaceable mirah Stylus
Piring Platter Construction - Anti-résonansi, aluminium mati-matak
Piring Dust Cover Klebu - True
Warna - Black
RCA Output - True
Dhuwur Product (mm) - 97,5
Product Jembar (mm) - 360,0
Ambane Product (mm) - 356,0
Produsen Warranty - 1 Year

Senajan industri vinyl bali ing gaya, Audio Technica ora langsung entuk pahargyan minangka padha wis ing industri kanggo akèh taun. piring sabuk-drive stereo kanthi otomatis iki sing paling rekaman pamuter karo dibangun ing preamp yen budget ing $ 100. model iki njupuk kita dening surprise minangka model kuwi sange.

 

Ing marketing cepet, ngene mikir sing model iki worth kaping pindho menehi rega. Design-wicaksana, iku supaya aesthetically nyenengke kanggo ing mripat. Wis sasis plastik sing menehi mati dipikir nemen nggilap. Berwarna ireng, iki piring 2 kacepetan (33 1/3 lan 45 Rpm). Kanggo $ 99, model iki wis mati-matak aluminium platter lan anti résonansi bebarengan karo dibangun ing phono switchable wis -amplifier karo output RCA. Worth iku ora iku?

 

Apa mripat keno babagan model iki Integral isi Dual Magnet phono karo replaceable mirah Stylus. Yen sampeyan lagi pemikiran yen ana apa cons kanggo piring iki, sampeyan bakal kaget kanggo nggoleki sing ana ora akeh. Senajan dicokot sethitik liyane solidity bakal apik, iki isih entri tingkat piring sange. model iki saestu punika worth saben dollar ngginakaken.

Pros: cons:

Affordable.

swara Hifi-bahan.

Ora amba banget utawa heavy.

Kabel RCA kecendhaken.

 

02 • Jensen JTA-230 Stereo piring

SPESIFIKASI:

Fitur: kontrol Jarak, hinged tutup bledug abnehmbar, dibangun ing adaptor USB audio, Ya, piring
Brand: Jensen
Dianjurake Gunakake: Recommended Gunakake
Model: JTA-230
Material: Polikarbonat
Kondisi: New
manufacturer_part_number: JTA-230
Nglumpuk Bobot Product: 8,4006 kilogram

Diprodhuksi dening Jensen, iki piring stereo 3 kacepetan karo dibangun ing pamicara. Jensen iku sawijining perusahaan ditetepake sing didegaké ing taun 1927 lan padha wis Manufaktur produk audio sange kanggo pelanggan. model iki favorit customer lan iku uga mung dadi model pengin.

 

Nalika nerangake penak lan ambali, model iki salah siji pemain rekaman paling sak. Sampeyan bakal bisa kanggo muter kabeh vinyls favorit ing salah siji 33,45,78 RPM. Ana sing port USB karo kabel sing bakal kanggo ngowahi vinyl kanggo format digital. Kanggo penak, lunak bakal uga kanggo ngrekam, editiing lan coverting isi audio kanggo format MP3. Kanggo mung $ 39,95, sampeyan uga bakal bisa kanggo nyambung iPod, MP3 utawa pemain audio digital liyane liwat Jack input tambahan. Sange nyolong, model iki uga kalebu RCA line-metu Jack lan kuping stereo Jack.

 

Mung ambruké produk iki sing meh rampung manual. Nanging, iku isih temenan kanggo rega iku. model iki biasane digawe metu saka plastik kang kok iku cilik lan cahya. Ora sumelang minangka ana paddings karet ing sikil kanggo nyegah skidding. Sampeyan uga bakal bisa duwe kontrol Jarak kanggo ngatur kacepetan rekaman, kontrol volume lan kontrol muni. Produk iki nganggo 120V 60Hz.

Pros: cons:

Jarum sing klebu tumindak becik.

Ana fungsi otomatis kanggo tonearm ing.

 

03 • Jensen JTA-222 piring

SPESIFIKASI:

Ukuran punika 6.5 x 13,4 x 14,3 inci
3-cepet Stereo piring - 33/45/78 RPM, AM / Stereo FM panrima, FM Indikator Stereo
Speaker Stereo njaba Output terminal, Stereo Headphone Jack
Power Indikator, 2 Dibangun ing Speakers, Bledug Cover
Desain Case Kayu Antique
Power: AC120V 60Hz

model sange liyane dening Jensen, iki 3 kacepetan piring paling rekaman pamuter kasedhiya ing pasar kanggo menehi rega. Iku menehi pelanggan pengalaman ngrungokake gedhe lan wis kabeh fitur sing perlu dikempalken ing siji.

 

Diregani ing mung $ 40,47, sampeyan bakal bisa kanggo muter vinyls ing 33, 45, 78 Rpm. Uga wis AM / FM panrima stereo lan FM Indikator stereo kang Fantastic. Sampeyan uga bakal duwe stereo external output speaker terminal lan kuping stereo jack kanggo penak. Indikator daya bisa katon bebarengan karo 2 dibangun ing pamicara lan tutup bledug.

 

Yen sampeyan lagi looking for a piring cilik kanggo bisa pas ing beting Panjenengan, pilihanipun uga winates. Nanging, piring iki mathuk rak-rak sampurna lan saestu punika kompak. Wis desain kayu-kayuan cilik antik kang tenan ayu kanggo tarik manungsa waé. Produk iki nganggo AC120V 60Hz. Nilai gedhe kabeh sak.

Pros: cons:

Katon becik lan nduweni tutul retro.

Akal diregani.

Sandiwara'aneka tunggal'-dicokot sethitik nalika nerangake vinyls anyar.

 

04 • Jensen 3 Speed-Stereo piring JTA-220 (Silver)

SPESIFIKASI:

12 "HIGH
15 "WIDE

Minangka wis katon saka ndhuwur, Jensen wis buktiaken durung maneh sing padha bisa gawé turntables kedudukan ndhuwur ing rega sange. Iki model liyane dening Jensen lan iku piring stereo 3 kacepetan sing nerangake karo Radio Stereo AM / FM.

 

Tansah wanted kanggo tangi musik favorit? Inggih kene sampeyan duwe. Mung mbukak CD lan ngeset weker, sampeyan apik kanggo pindhah. Iku rekaman pamuter banget terjangkau sing diregani ing $ 30,9. Prasaja lan sampurna, model iki arang banget gampang kanggo nggunakake karo ora hustles. Iku salah siji saka turntables modern paling apik kanggo menehi rega.

 

Nanging iku ora duwe mandeg otomatis / miwiti fungsi nanging wis kabeh fitur perlu kanggo cocog karo kabutuhan. Wis speaker stereo output terminal external lan kuping stereo Jack uga. Nerangake karo 2 dibangun ing pamicara kanggo nggawe dhuwit kang worth. Prasaja durung gaya, model iki salah siji kanggo nimbang.

Pros: cons:

Good dhasar piring.

Teka karo tutup plastik supaya lebu mati.

Sandiwara'aneka tunggal'-dicokot sethitik nalika nerangake vinyls anyar.

 

05 • 1byone Sabuk-Drive 3 Speed-piring Stereo

SPESIFIKASI:

Item Bobot: 2.3 Kg
Ukuran Product: 33 x 30 x 12,7 cm
Item nomer model: 471UK-0003

Yen sampeyan lagi looking kanggo model karo desain gedhe durung nduweni fitur apik, iki model kanggo sampeyan. Wis stylingwith gedhe katon kayu ayu, tutup bledug lan protèktif wis panel ngarep tenan trep karo kontrol puter maneh. Katon uga penting sawise kabeh, sing ora padha?

 

Kanggo iku miwiti, sampeyan bakal bisa kanggo ndandani audio saka vinyl menyang file format MP3 kanggo muter maneh mengko ing komputer lan piranti seluler liwat Vinyl kanggo ngrekam MP3. Sing ora iku sing uga bakal bisa kanggo milih beda kecepatan 33, 45, 78 Rpm lan adaptor 45 Rpm wis klebu supaya sampeyan bisa muter saben vinyl siji saka koleksi.

 

Wis ngarep-madhep pamicara stereo kanggo ngidini spektrum kebak swara kanggo ngaktifake sampeyan ngrungokake loro vinyl lan mp3s ing proses kepileh. Uga duwe output RCA gampang nyambung piring kanggo dhewe sistem swara ngarep. Kabeh iki fitur kanggo ing $ 50 kuwi menehi hasil apik tenan. model iki diregani ing $ 49.99 lan digawe saka kayu alam.

Pros: cons:

Cara adicara punika becik lan aman.

Muni tenan resik karo ora sandiwara'aneka tunggal'-by.

Great for playing hotspot lan ngrekam.

Wis masalah tipis karo lengen lan jarum.

 

06 • ION Audio Max LP 3 Speed-Sabuk Drive piring (Piano Black)

SPESIFIKASI:

Power:: 12V DC 1A, Center pin-positif, negatif tip
Cartridge: Ceramic
Stylus: tip Diamond
Ukuran: 15,23 x 16,14 x 4,05 "
Bobot: 7,71 lb (3.50kg)

Nalika nerangake kanggo tuku turntables, wong looking kanggo piring entri tingkat asring bakal nelusuri kabeh-ing-siji turntable.This piring dening ION iku kabeh-ing-siji piring karo dibangun ing pamicara stereo kang main 3 kecepatan saka 33 1/3, 45 lan 78 Rpm. Saiki ora sing cocog karo kritéria Panjenengan? Ora, ora iku?

 

Diregani ing mung $ 66,88, iki salah siji saka tawaran apik sampeyan bakal bisa kanggo njaluk. Sampeyan bakal bisa kanggo nyambung menyang komputer liwat USB lan Ngonversi kabeh cathetan menyang file musik digital nggunakake piranti lunak free sing kasedhiya. Iku banget hastle-free lan caters kanggo kabeh kriteria Panjenengan. Uga nduweni input 1/8 "(3.5mm) aux sing ngijini sampeyan kanggo ngowahi audio saka pemain kaset lan liyane. Iku apik tenan lan saestu ngédap. Uga wis hasil RCA standar kanggo pilihan sambungan ngarep stereo plus output kuping kanggo ngrungokake pribadi. Nerangake karo tutup bledug protèktif, 45 Adapter lan felt slipmat ing packaging.

 

Kanggo sawijining rancangan, plinth punika desain karo tutul sange kayu alam. Mangkono, mbenakake kualitas sakabèhé saka unit iki. Lan fitur sange kanggo desain yaiku tutup. Nanging ngidini sampeyan kanggo nutup nalika rekaman iki mubengé. cara sing, masalah bledug ora luwih. Sakabèhé yen sampeyan pamiyarsa sembrono, iki model kanggo sampeyan.

Pros: cons:

Wis lunak Audacity umum. Mangkono, bisa ngowahi music menyang berkas MP3 liwat USB.

Dhasar lan prasaja kanggo wiwitan.

Sandiwara'aneka tunggal'-dicokot sethitik nalika nerangake cathetan anyar.

 

07 • Pyle PLTTB1 Professional Sabuk-Drive Manual piring

SPESIFIKASI:

Brand: Pyle
Model: PLTTB1

Yen sampeyan lagi wong sing kepengin kanggo njupuk piring sing ngasilaké swara dhuwur-mburi nanging ora pengin garpu metu liwat atusan dolar, banjur iki piring sing. Diregani ing $ 71,24, profesional sabuk-drive piring iki worth saben dollar ngginakaken. Pyle kang moho saka AS lan padha wis nggawe produk audio wiwit taun 1960-an. Kang ngandika, Pyle temtunipun mrodhuksi turntables kedudukan ndhuwur.

 

Iku salah siji pemain rekaman paling apik kanggo menehi rega ing pasar. Wis bobot "S" muni lengen lan kontrol Jarak luwes saka +/- 16 persen karo kecepatan puter maneh dual (33 1/3 lan 45 Rpm). Kanggo sawetara setelan kacepetan pas, wis lampu strobo kanggo madhangi tondho njaba-pinggiran. Mangkono, nggawe iku salah siji saka jenis. Uga, wis wiwitan / mandeg ngalih kanggo penak, fungsi anti-olahraga skate lan dustcover awet.

 

Nanging, salah siji saka cons prodhuk iki sing hum tipis saka drive sabuk bisa krungu yen sijine kuping cedhak piring nalika muter. Kang ngandika, wis desain sange karo tutup kanggo nutup nalika muter kanggo nyegah bledug saka ngetik. Kanggo ndhuwur iku kabeh mati, nerangake karo babar pisan 1 taun uga.

Pros: cons:

Sampurna kanggo wong sing seneng vinyls sembrono.

confition sampurna lan kabeh wis wis disetel.

sumelang tipis gegayutan panggantos isi.

Sampeyan bakal kudu tuku preamp kapisah supaya produk iki bisa.

 

08 • Sylvania 3-kacepetan piring

SPESIFIKASI:

Dhuwur: 5,39 ing
Jembar: 12.95 ing
bobot:
Ambane: 16,34 ing

Nalika nerangake account Sylvania, ngene mikir turntables terjangkau dibangun ing kualitas ngédap. Sing apa paling wong katon ing turntables saiki wis ora iku? Ngédap lan terjangkau.

 

The Sylvania 3-kacepetan piring punika mimpin piring sabuk sing wis dibangun ing pamicara. piring iki ngidini sampeyan kanggo ngowahi musik kanggo file digital liwat USB. Sing dhewe titik sade cukup kanggo tarik manungsa waé. Ing kasunyatan, ana telung kacepetan beda ngendi sampeyan bisa kanggo muter vinyls Panjenengan. Ana output RCA kanggo ni pamicara tambahan sampeyan bisa kepéngin.

 

Iku banget hotspot lan kualitas gedhe. Ditutupi ing coklat karo rincian ing ireng lan salaka, iku pancene menehi mati anold tutul retro. Wis dipikir sange unit. Mangkono, njupuk model iki ora bakal luput ing kabeh. model iki diregani ing $ 35.

Pros: cons:

rega apik.

Katon apik tenan.

Wis masalah jarum tipis.

 

09 • ION Audio Air LP | 3-cepet Sabuk-Drive Wireless-Streaming piring

SPESIFIKASI:

Koleksi: Professional piring
Warna: Warna

ION Audio kang digawe ing taun 2003 karo waé sawijine saka dumados ing longkangan antarane klasik lan nglereni produk pinggiran, padha temtunipun wis mantep piyambak minangka salah siji saka leluhure ing industri modern dina turntables.

 

piring iki bisa ngowahi kabeh vinyl kanggo file audio digital karo sawijining piranti disebut Audacity kang kompatibel karo loro Mac lan PC. Miturut ION, lagi dibangun karo workmanship ngédap lan kualitas. Apa mripat keno babagan piring iki sing wis fitur streaming nirkabel. Iki ngidini sampeyan kanggo muter cathetan ing sistem stereo paling. Iku wis dibangun ing switchable phono wis ampli karo output RCA kanggo maksud apa pamicara ekstra needed. Mekanisme digunakake sabuk mimpin operasi kanthi otomatis sing bisa kanggo muter ing loro beda kecepatan.

 

Berwarna ireng, wis dipikir futuristic modern sange. Iki diubengi dening platter aluminium die-cast kanggo menehi iku dipikir resik banget. model iki diregani ing $ 71,47. Kanthi rega sing, ngene meh golek apa luwih apik.

Pros: cons:

Wis fungsi Bluetooth kanggo nyambung.

Tracks uga lan muni tenan cetha.

Gampang kanggo nggunakake.

fungsi Bluetooth kudu wektu kanggo nyambung.

 

10 • Pyle-HOME PVNTTR22 Retro Sabuk-Drive piring

SPESIFIKASI:

Item Bobot: 6,07 mina
Size Item: 12.8 x 14,8 x 14,8 inci
Paket Bobot: 6,35 mina
Paket Size: 12.5 x 7,8 x 7,8 inci

Yen sampeyan pengin piring karo aran Vintage nanging wis loro vinyl lan generasi modern saka playing, iki persis model kanggo sampeyan. The Pyle-HOME PVNTTR22 Retro Sabuk-Drive piring punika piring 3-kacepetan sing ngandhut output auxillary sing ngijini sampeyan kanggo muter musik saka piranti mobile banget dhewe. Iku uga nerangake karo output RCA sing menehi pilihan kanggo nambah pamicara tambahan sing perlu.

 

Trep durung wis kabeh fitur sing perlu. piring iki ngirimake kinerja banget lan ora supaya mudhun. Punika dawa tahan lan sing mundhut produk kualitas dhuwur lan rega prayoga. Wis isi stereo Keramik.

 

Nalika nerangake kanggo desain, kabinèt sawijining handcrafted saka kayu supaya iku kanggo menehi mati aran asli. Iku banget kompak ing ukuran lan bisa pas ing sembarang rak-rak ing ngarep. Tanpa mangu, siji kudu nimbang akeh model iki. model iki diregani ing $ 39,95.

Pros: cons:

dipikir wangsulane Lasirin becik.

Wis aran klasik lan kualitas swara apik.

Produk iki rangkep tenan uga.

Bass apik sanajan piring wis kecanthol nganti penutur.


Related Produk


Tampilan Online Chat!