koper Portable Best turntables guide 2017 --- Buyer kang

guide Buyer kang - paling wangsulane Lasirin turntables 2017

Wangsulane Lasirin turntables Comparison Keterangan

Jeneng merek kacepetan piring platter Pamuter cd AM / FM radio tombol
Electrohome Wellington Rekam Player (EANOS502) Muter 3 kacepetan Plastik mriksa Price
Electrohome Signature Vinyl Record Player Classic piring (EANOS700) Muter 3 kacepetan Plastik mriksa Price
Vicrola nostalgia klasik Kayu 6-in-1 Bluetooth piring Muter 3 kacepetan Plastik mriksa Price
Crosley CR704C-PA Musician piring Muter 3 kacepetan Plastik mriksa Price
Vicrola wangsulane Lasirin Aviator Kayu 7-in-1 Bluetooth piring Hiburan Center, Mahoni Muter 3 kacepetan Plastik mriksa Price
Grace Digital GDI-TW3USB 7-in-1 Stereo Hiburan Center, Paprika Muter 3 kacepetan Plastik mriksa Price
Sistem JPyle PTCD54UB Bluetooth Vintage klasik Gaya piring Speaker Muter 3 kacepetan Plastik mriksa Price
Sylvania SRCD838 wangsulane Lasirin piring Muter 3 kacepetan Plastik mriksa Price
Pyle Vintage Vinyl piring Stereo System (PTCD64UBT) Muter 3 kacepetan Plastik mriksa Price
Pyle Vintage Vinyl piring Stereo System (PTCD64UBT) Muter 3 kacepetan Plastik mriksa Price
ndeleng kabeh
 
 

 

Detail produk

Tags Product

Related Video

Komentar (2)


01 • Electrohome Wellington Rekam Player (EANOS502)

SPESIFIKASI:

Warna: Warna
Material Konstruksi: MDF (medium Kapadhetan fiberboard)
Auto Pulang Ya
Rekam Kecepatan: 33, 45, 78
Size Speaker: 2x 5W (3 ") 8 ohms
Frekuensi Range (AM): 530-1710 kHz
Frekuensi Range (FM): 88-108 MHz
Power Konsumsi: 19 watt
Size (W x D x H): 19,29 "x 12.6" x 9,1 "
bobot:16.3lbs
Sertifikasi: FCC, ès, ETL / CETL

The Electrohome Wellington Rekam Player punika asli 4 in 1 piring retro sing ngijini sampeyan kanggo ngrungokake kabeh favorit wektu. Sawijining furbished karo sistem kayu mahoni lan audio analog sing inpired dening liwat 100 taun pembangunan. pamuter rekaman iki dumadi saka sawetara mode kaya radio AM / FM, CD lan mesthi pemain vinyl. Kabeh mode iki kontrol dening dial tuning murup. Ing kasunyatan, sampeyan bisa kanggo nyambung telpon lan music play nalika vinyls ora saiki; saiki ora mung apik tenan?

Wiwit pamuter rekaman wis terlampir ing kayu mahoni iku enriches kualitas swara lan menehi sampeyan karo kinerja swara optimal sampeyan bisa njaluk. Yen luwih seneng ngrungokake pribadi, ana port sing ngijini sampeyan kanggo plug in headphone. Nanging ora mung kayu sing main peran ageng nanging jarum digunakake uga, iku sapir tipped jarum Keramik sing nambah kualitas audio kanggo getar liyane anget lan alam.

Salah sisih paling apik pamuter rekaman iki kasunyatan sing bisa ngrekam vinyls banget dhewe ing kanggo telpon liwat port USB ing pamuter dhewe. Ora komputer needed, mung plug ing USB lan rekaman. Iku luar biasa prasaja lan pangguna-loropaken. Diregani ing mung $ 149.99, iku mesthi sing nyolong. Sakabèhé Wellington Rekam pamuter mirunggan.

Pros: cons:

taun babar pisan 1.

Katon apik tenan.

Bisa kanggo ngrekam album saka port USB tanpa nyambungake menyang komputer.

Kapan vinyl anyar diputer, sawetara sandiwara'aneka tunggal'-bisa krungu.

 

02 • Electrohome Signature Vinyl Record Player Classic piring (EANOS700)

SPESIFIKASI:

Warna: Walnut
Rampung: Real Kayu Veneer
Material Konstruksi: MDF (medium Kapadhetan fiberboard)
Rekam Player: Ya
Rekam Kecepatan: 33, 45, 78
Ngrekam Auto Bali Arm: Ya
USB Playback: Ya
USB Rekaman: Ya
3.5mm tambahan Input: Ya
Size Speaker: 2x 5W 8 ohms (2.6 ") 2x15W 8 ohms (3.6")
Power Adaptor Input: 120V - 60 Hz
Power Adaptor Output: 11V 1,100mA
Power Konsumsi: 50 Watts
Frekuensi Range (AM): 530-1710 kHz
Frekuensi Range (FM): 88-108 MHz
Size (W x D x H): 17,9 "x 13.5" x 12,1 "
bobot:26,01 lbs
Sertifikasi: FCC, ès, ETL / CETL

Nggolek gaya putar klasik karo tutul tipis saka teknologi modern? Katon ora luwih minangka iki model kanggo sampeyan. piring iki digawe metu saka kayu alam lan sistem stereo HI-FI karo AM / FM, CD, USB lan MP3. Vinyl-kanggo-MP3 ngrekam lan aux input kanggo Smartphone lan tablet, iki saestu punika piring kabeh rounder.

Electrohome perusahaan sing wis nggawe produk audio kanggo liwat 100 taun. Lagi ditetepake ing Ontario lan padha bebarengan dikenal minangka "Royalty saka Radio". Kanggo rega saka $ 199,95, iku wis dibangun ing Bluetooth kanggo streaming music nirkabel lan kerjane karo kabeh favorit piranti Bluetooth (Smartphone, tablet, laptop, komputer, etc). The Vinyl kanggo ngrekam MP3 ngijini sampeyan kanggo nguripake vinyl menyang file audio digital liwat input kuping Jack. Wis cepet tampilan kanggo AM radio / FM uga lan pamicara sawetara stereo lengkap. Kabeh fitur sing perlu sing dikempalken nang model iki.

Karo desain Vintage banget ayu, temtunipun ora ngelingake sampeyan yesteryears Panjenengan. Menehi mati getar wangsulane Lasirin, ngene mikir sing lagi bali ing 60s. Apa ora tresna babagan piring iki? Salah ngirim akeh nimbang njupuk piring iki yen budget ing $ 100- $ 200.

Pros: cons:

desain klasik.

Records music gampang.

Cocog kanggo kabeh vinyls.

Kacepetan ora suwe.

 

03 • Vicrola nostalgia klasik Kayu 6-in-1 Bluetooth piring

SPESIFIKASI:

Fungsi:  CD Player, Kaset Player, Dibangun Ing Speakers
Output Koleksi:  speaker
Kalebu:  AC Power Adaptor
x 18 inci W
Bobot:  14,9 mina
Warranty Description:  1 Year Limited Produsen Warranty
Baterei:  ora baterei digunakake
TCIN:  51160129
UPC:  816203013620
Toko Item Number (DPCI):  008-03-0400
Asal:  Diimpor

Apa sampeyan tau pengin duwe Vintage looking pamuter piring tenan lawas kanggo getar munggah ngarep? Inggih model iki wis dadi kabeh. Amazing Vintage wangsulane Lasirin katon bebarengan karo swara resik Fantastic. A model dening Teknologi Innovative, telung kacepetan iki piring (33 1/3, 45, 78 Rpm) muter kabeh vinyl favorit lan album.

Diregani ing mung $ 79.99, kang akal diregani, nerangake karo dibangun ing Bluetooth kanggo muter musik saka bluetooth aktif piranti kanthi nirkabel; ora cop needed. Kabeh kanggo penak, iki piring apik tenan. Uga wis dibangun ing CD Player, Kaset Player lan Radio FM. Kabel kalebu kanggo 3.5mm aux ing Jack sembarang piranti non-Bluetooth. Apa liyane bisa nyuwun? Uga duwe RCA aux-in lan kuping Jack.

Nilai sade kanggo model iki sing kemampuan Bluetooth sawijining sange bebarengan karo sawijining rega. Ditutupi ing coklat, iku bakal dadi deco sampurna kanggo bale urip bebarengan karo kang piring Fantastic. Ngene kenek loro manuk karo watu siji. Apa stands metu kanggo rega sing dibangun ing pamicara stereo.

Pros: cons:

kemampuan Bluetooth.

Arang banget akal diregani.

Iku sandiwara'aneka tunggal'-dicokot sethitik nalika nerangake cathetan anyar.

 

04 • Crosley CR704C-PA Musician piring

SPESIFIKASI:

Fungsi:  CD Player, Kaset Player
Output Koleksi:  speaker
Power Source:  Plug-in Electric Powered
Kalebu: / b> AC Power Adaptor, User Manual
x 17 inci W
Bobot:  17 pounds
Warranty Description:  1 Year Limited Produsen Warranty
Baterei:  ora baterei digunakake
TCIN:  50279652
UPC:  710244210676
Toko Item Number (DPCI):  008-03-0400
Asal:  Diimpor

Originally saka Kentucky USA, Crosley punika account uga diadegaké kanggo audiophiles looking kanggo tuku piring entri tingkat. Yen sampeyan lagi ing budget nanging seneng model saka kualitas apik, model iki salah siji saka piring Vintage diregani paling ing pasar. Senajan model iki uga katon nemen Vintage, teknologi ora.

Ing $ 104,99, sampeyan bakal bisa kanggo njaluk tangan ing model iki. Iki mimpin piring sabuk sing muter 3 kecepatan (33 1/3, 45, lan 78 Rpm). Sampeyan uga CD player kang nduweni memori 20-trek programmable lan rawuh bebarengan karo sisih-dipasang kaset kelompok. Mung plug in pamuter smartphone utawa MP3 minangka portabel audio siap. Iku AM radio / FM nerangake karo pesawat dial tuning uga. Kanggo ndhuwur yen mati, iku wis pamicara stereo sawetara sing kebak dinamis.

Desain iku apik tenan lan ditutupi ing coklat. Eagle saka model iki sing ora duwe Jack kuping. Nanging iku fitur lan kualitas swara ndadekake munggah kanggo. Sakabèhé, iki piring Fantastic lan yen iku ing budget, ora mikir kaping pindho.

 

05 • Vicrola wangsulane Lasirin Aviator Kayu 7-in-1 Bluetooth piring Hiburan Center, Mahoni

SPESIFIKASI:

Fungsi:  Dibangun Ing Speakers, CD Player, CD recorder, AM / FM Radio
Output Koleksi:  Speaker, 3.5mm Jack
Power Source:  Plug-in Electric Powered
Kalebu: Remote Control, AC Power Adaptor
x 21 inci W
Bobot:  25,2 mina
Warranty Description:  1 Year Limited Produsen Warranty
Baterei:  ora baterei digunakake
TCIN:  51159945
UPC:  816203015679
Toko Item Number (DPCI):  008-03-0400
Asal:  Diimpor

Diregani ing $ 154,99, iki model gedhe saka Teknologi Innovative. Iku ora mung duwe reregan gedhe nanging uga model sange. Iku desain menehi mati getar retro asli tenan becik lan ditutupi ing coklat. Yen sampeyan lagi menyang iku Vintage, iki bisa nyekel manungsa waé.

Iki piring telung kacepetan (33 1/3, 45, 78 Rpm) sing muter kabeh vinyl favorit lan album. apik, construction kayu nyata iku mewah. Iku wis dibangun ing Bluetooth kanggo nirkabel muter musik saka piranti Bluetooth tanpa cop needed. Uga, iku gampang cathetan kabeh musik favorit saka vinyls lan cassettes directy kanggo CD; ora komputer needed.

Iki piring kabeh dibunderaké kaya uga wis dibangun ing CD player, pamuter kaset lan AM / radio FM karo lawas Rasulu'llah Rotary gaya lan kalebu kanthi fungsi remot kontrol lan stereo pamicara; sange iku ora? Kabel kalebu kanggo input aux kanggo piranti non-bluetooth lan ii duwe RCA aux-in lan kuping Jack uga. Wusananipun, iki kudu direkam ing Daptar kanggo review sapanunggalané sawijining.

Pros: cons:

Bluetooth nyambung tenan cepet.

Packaging banget.

sistem kompak gedhe karo dipikir wangsulane Lasirin.

fungsi CD perlu apik.

 

06 • Grace Digital GDI-TW3USB 7-in-1 Stereo Hiburan Center, Paprika

SPESIFIKASI:

CD lan Music Players: Ya
CD Rekaman: Ya
Saluran Stereo: 2.0
Warna: Coklat

Grace Digital iku sawijining perusahaan audio sing adhedhasar ing San Diego, USA. A perusahaan audio uga diadegaké durung uga dihormati. Yen sampeyan lagi pemikiran pinten rega model iki, rekaman pamuter Vintage iki diregani ing $ 143,73.

Iki piring retro sing nerangake karo pemain rekaman, pamuter kaset, CD player lan stereo AM / FM; katering kanggo kabeh kabutuhan audio. Usul kacepetan, iku muter 33, 45 lan 78 cathetan RPM lan duwe lengen muni otomatis. Apa tenan sange iku wis loro penutur lengkap-macem sing ngirim swara stereo kepileh karo dibangun ing kuping Jack kanggo sing milih ngrungokake pribadi. Output line RCA cumawis minangka pilihan uga. Ngrekam kanggo PC utawa MAC gampang uga nggunakake dibangun ing port USB lan software Audacity Swara Editer sing klebu.

Usul sawijining rancangan, iku kabinèt paprika gaya kayu kanggo menehi aran Vintage lawas. Yen sampeyan lagi takon dhewe yen sampeyan kudu njaluk model iki, sampeyan ora kudu takon apa luwih. Iku supaya pangguna-loropaken iku luar biasa! Iku Burns disk nyedhaki cepet uga. Sakabèhé, model iki kedudukan ndhuwur lan iku kudu dadi bagéan saka dhaptar pesenan.

 

Pros: cons:

program loropaken lan Burns disk nyedhaki cepet.

Sandiwara'aneka tunggal'-dicokot sethitik nalika nerangake vinyl anyar.

Sistem 07 • Pyle PTCD54UB Gaya Bluetooth Vintage klasik piring Speaker

SPESIFIKASI:

isi Keramik
Bobot: 22 lbs
Ukuran Unit: 20,08 "x 13,39" x 8,86 "
Warna: kayu coklat (Maple Burst)

Sing model sange dening Pyle, iki gaya putar klasik sing 6-in-1. Sanajan boten apik, iku banget Versatile lan ora proyek. Iku piring Vintage sing bakal menehi pengalaman ngrungokake modern.

Wis teknologi modern sange sing nerangake karo dibangun ing Bluetooth kanggo Wireless Music Streaming. apik, kerjane karo kabeh piranti Bluetooth pribadhi kayata iPhone, Android, Smartphone, iPad, Tablet, etc. model iki wis dibangun ing CD player, Slot ing kaset kelompok, pamicara stereo sawetara sing kebak lan AM / FM radio karo tampilan cepet nyekel manungsa waé. Kanggo Vinyl kanggo rekaman MP3, sampeyan bisa nguripake cathetan menyang file audio digital bebarengan karo input kuping Jack. Kanggo muter maneh MP3, wonten USB Flash Drive Reader. Trep iku ora?

Kanggo desain iku, wis lemari kayu lan menehi mati koyo wangsulane Lasirin nyata. Ditutupi ing coklat karo tutul tipis emas, model iki bound kanggo katon apik ing ngarep. kriya ing kayu-kayuan cilik sawijining kapindho ana. apik? Iku rega. model iki diregani ing $ 129,99.

Pros: cons:

kayu coklat (Maple Burst)

Kemampuan kanggo download saka rekaman vinyl kanggo komputer kanggo gawé CD.

Bisa kanggo nyambung menyang Smartphone.

sistem Bluetooth perlu apik.

 

08 • Sylvania SRCD838 wangsulane Lasirin piring

SPESIFIKASI:

Model: CURPLTSRCD838
Setelan cepet: 45RPM, 33.3RPM, 78RPM
Fitur: Dibangun Ing Speakers, Line-in Jack, AM / FM Radio, CD recorder
Drive Type: Sabuk Drive
bobot:17,45 mina
Jembar: 15,0 in
Dhuwur: 11.5 in
Ambane: 11.0 in

model dening Sylvania punika saestu khusus dibandhingake liyane. Yen sampeyan lagi looking for a piring sing wis diregani banget kurang durung akeh fungsi, iki piring sing.

model dening Sylvania punika piring 5-in-1 pamicara kualitas dhuwur kanggo nyekel manungsa waé. Diregani ing mung $ 64,62, sampeyan bakal bisa kanggo muter kabeh cathetan favorit, CDs, cassettes tape lan liwat stasiun radio online. Uga duwe aux-input kanggo nyambung menyang piranti audio. Wis Rampung kayu wangsulane Lasirin elegan kang kepileh lan Nelpon klasik kegedhen sing tenan ayu.

Sanajan sandiwara'aneka tunggal'-dicokot sethitik nalika nerangake vinyls anyar, kerjane apik tenan lan wis rega gedhe. Iku katon luar biasa lan saestu khusus karo nutupi kain. Iki kudu ing wishlist yen budget ngisor $ 100.

Pros: cons:

Dianggo sange.

rega gedhe.

Sandiwara'aneka tunggal'-dicokot sethitik nalika nerangake vinyls anyar.

 

09 • Pyle Vintage Vinyl piring Stereo System (PTCD64UBT)

SPESIFIKASI:

Warna: Coklat
Piring Speed Setting: 33-1 / 3 rpm, 45 rpm, 78 rpm
Ukuran: 19.4 x 13.2 x 9.2 inci
Warranty: 1 taun Produsen
Panggil Model: PTCD64UBT
Negara Asal: China

model liyane saka Pyle, iki sistem stereo piring sing bluetooth kompatibel karo CD, USB, SD Card Player bebarengan karo recorder USB kabeh kanggo rega $ 149.99. Yen sampeyan duwe budget, sampeyan kudu njaluk model iki ing deg-degan.

Berwarna ing coklat, gaya putar klasik iki wis teknologi modern gedhe lan dianggo karo kabeh piranti Bluetooth pribadi. Vinyl kanggo ngrekam MP3 uga bisa rampung. Nerangake karo penutur stereo sawetara sing kebak kanggo tarik manungsa waé lan radio AM / FM karo tampilan cepet. Input aux uga bisa katon ing panel mburi. Apa tenan sange babagan model iki iku fungsi Bluetooth minangka nyambung tenan uga.

model iki nggabungke gaya main klasik karo teknologi modern kabeh ing siji. Iku kayu kabinèt Kola ngédap lan wis kriya sange ing. Cocog kanggo loro kantor utawa ngarep, ana tenan ora alesan kanggo njaluk model iki yen sampeyan duwe budget. Sakabèhé, model iki ora ala kajaba kanggo rega iku.

Pros: cons:

Wis dipikir becik.

Bluetooth nyambung tenan uga.

Rada pricey.


Related Produk


Tampilan Online Chat!