koper Portable Best turntables guide 2017 --- Buyer kang

guide Buyer kang - paling Hi-Fi turntables 2017

Woy Fi turntables Comparison Keterangan

Jeneng merek platter sistem drive kecepatan Cartridge tombol
Audio- Technica AT-LP120-USB Silver aluminium Sabuk drive 2 kacepetan AT95E mriksa Price
Teac LP-R550USB piring plastik Sabuk drive 3speed TEAC STL103X2 mriksa Price
Numark TTUSB Aluninum Sabuk drive 2 kacepetan isi audio-Technica mriksa Price
Teac TN-300 Analog piring (Black) Aluminium Die-cilik Sabuk drive 2 kacepetan MM TYPE (audio-Technica AT95E mriksa Price
Fluance RT80 High Fidelity Vinyl piring Rekam Player Aluninum Sabuk drive 2 kacepetan MM TYPE (Audio-Technica AT95E) mriksa Price
TEAC LP-P1000 piring Plastik Sabuk drive 3speed TEAC STL103X2 mriksa Price
Pro-Ject - Debut Carbon DC (Black) aluminium Sabuk drive 2 kacepetan Ortofon OM5E Cartridge wis dipasang mriksa Price
Rega - RP1 piring (Putih) url kaca anyar 'Optiwhite' rim 12mm polesan Sabuk drive 2 kacepetan Rega Carbon mriksa Price
Music Hall mmf 2.2LE Limited Edition Audiophile piring music roh bale obah-magnet isi karo panggantos Sabuk drive 2 kacepetan mmf 2.2 mriksa Price
U-Turn Audio - Orbit Plus piring (biru) acrylic Sabuk drive 2 kacepetan Ortofon OM5E karo elips mirah Stylus mriksa Price
ndeleng kabeh
 
 

 

Detail produk

Tags Product

Related Video

Komentar (2)


01 • Audio- Technica AT-LP120-USB Silver

SPESIFIKASI:

Frekuensi Response: 20-20,000 Hz
Channel Separation: > 20 DB ing 1 kHz
Ranging Force Range: 1.5-2.5 gram 2.0 gram (20 MN) dianjurake pasukan nelusuri
Dianjurake Load impedansi: 47.000 ohms Output 3.5 MV (1 kHz, 5 cm / sec)
Channel Balance: ing 2.0 DB
Stylus Koleksi: 0,4 x 0,7 mil elips mirah Stylus
Cantilever: tabung Alloy
Gunung: Setengah inch

Kanggo miwiti iku mati, Audio-Technica iku sawijining account diadegaké saka Jepang sing wis buktiaken kanggo industri audio kanggo akeh taun iku produk sing terjangkau, kanugrahan lan sapanunggalané. Nalika nerangake ngrungokake sembrono, sampeyan ora bisa mbukak salah karo impeccable Audio-Technica AT-LP120-USB. model iki professionalturntable langsung-drive sing duwe swara articulate kang ndadekake sange kanggo rega kuwi terjangkau.

 

Kanggo $ 289, sampeyan bakal njupuk piring free musuhan minangka wis switchable dibangun ing preamplifier karo kabel output line-tingkat RCA; tegesipun sampeyan ora bakal perlu sembarang aksesoris ekstra kanggo nyambung piring kanggo stereo a. Sisih paling bab piring iki sing wis port USB sing ngijini sampeyan kanggo nyambung menyang komputer MAC utawa Windows lan olèhé digitalisasi berkas cathetan favorit. Produk iki nerangake karo Mac / PC software audacity kompatibel lan kabel USB. Iku uga nerangake karo isi replaceble lan sirah-Nihan.

 

model iki wis 3 beda kecepatan; 33-1 / 3, 45 lan 78RPM. Merga iku, panjenengan bakal bisa kanggo muter lan seneng sembarang cathetan saka koleksi Kacepetan kanggo model iki notabene konsisten. Yen sing ora cukup kanggo tarik manungsa waé, model iki uga ngijini sampeyan kanggo nyetel Jarak dening 10% utawa 20% lan nduweni quartz-kontrol kunci Jarak-dhuwur akurasi. Wis lengen muni S-shaped ngumpul karo counterweight luwes, imbuhan anti-skate lan uga muni-lengen imbuhan dhuwur lan kunci. Tanpa gadhah kanggo mbukak liwat proses set-up rumit, model iki nawakake pelanggan cara terjangkau kanggo ngrungokake cathetan sing favorit karo sawijining motor torsi dhuwur.

Pros: cons:

Sawijining langsung-drive motor ngirim cepet wiwitan-ups.

33-1 / 3, 45 lan 78 Rpm ngrungokake kecepatan ngijini sampeyan kanggo seneng kabeh koleksi rekaman.

Felt Mat misale jek nggawa akèh statis ing permukaan vinyl ing.

02 • Teac LP-R550USB piring

SPESIFIKASI:

CD-R / RW Rekaman saka Phono, Tape, tuner, aux
Laci-jinis recorder CD
Auto / Manual Track tambahan
Sea Level Control kanggo analog Source Rekaman
Baleni (1 / ALL), Shuffle, 32-trek Program Play

Yen sampeyan lagi looking for a piring sing ngidini gampang ngrekam cathetan, cassettes, lan radio, katon ora luwih minangka iki model kanggo sampeyan. Ora mung iku ngijini sampeyan kanggo ngrekam, uga duwe input audio tambahan kanggo CD-R / RW. Nanging cathetan hitam, CDs, radio lan cassettes kanggo PC ing wangun gampang liwat sambungan USB. Iku 3.5W + 3.5W amplifier lan pamicara jinis stereo bening-refleks sing dirancang kanggo nggawe swara béda sing gak oleh pisan kanggo sampeyan kuping.

 

Founded in Japan, TEAC wis Manufaktur produk audio kanggo liwat 63 taun. Mula kowé bisa nang produk sing dipercoyo. Kanggo rega saka $ 276, sampeyan bakal njupuk piring analog 3-kacepetan karo fitur otomatis bali. Kanggo penak, uga duwe RCA pin input jack / output kanggo nyambung sembarang ana peralatan audio pamuter. Nilai sade utama model iki sing Burner CD lan kelompok kaset.

 

Kang ngandika, estetika iku kang nyengsemaken karo tutul tipis saka aran modern lan retro. Suiting pilihan, sampeyan lagi diijini duwe salah siji manual utawa setelan kanthi otomatis nomer trek nalika ngrekam kanggo CD. A remot kontrol nerangake karo unit iki uga kanggo ngontrol fungsi ing kadohan saka unit. Iki model sampurna mubeng.

Pros: cons:

Padhang lan gampang kanggo maca LCD Tampilan.

Iku tombol darmabakti kanggo fungsi kerep digunakake njamin ease saka nggunakake.

Wis dicokot sing sethitik saka gangguan kapan vinyl lagi muter.

 

03 • Numark TTUSB

SPESIFIKASI:

Bobot Product (karo packaging): 12lbs
Piring Bobot: > 7.7lbs
Master CTN dimensi: 20,27 "x 17,16" x 6,85 "
Motor: Sabuk Drive
Jarak: +/- 10%, 33 1/3 RPM 45 operasi RPM
Masukan: 1/8 "tingkat line stereo
Hasil: RCA (Line / Phono), USB Audio

Originally saka Rhode Island of AS, Numark iku sawijining account ditetepake sing ndadekake lan develops teknologi audio banget kanggo DJs lan Musicians saindhenging donya kanggo 40 taun pungkasan. The Numark TTUSB piring wis kabeh fitur perlu dadi piring kualitas rate.

 

Yen sampeyan lagi pemikiran bab sawijining kacepetan, piring iki muter ing 33 1/3 lan 45 Rpm. Wis kontrol anti-skate luwes kanggo tambah wawas stereo. Uga nduweni port USB sambungan antarane piring lan salah siji PC utawa Mac. Uga wis 1/8 "input baris stereo lan RCA line hasil karo kontrol Jarak luwes saka + 10%. Kabeh kabel perlu sing kasedhiya kanggo sampeyan kanggo nyambung piring kanggo komputer utawa puter maneh stereo sistem pribadi; kabeh kanggo penak. Iki ndadekake gampang Ngonversi kabeh hitam kanggo format digital.

 

Sawijining rancangan ngédap. Wis dipikir tenan modern lan siji tembung kanggo njlèntrèhaké iku "futuristic". Ditutupi ing salaka, iki salah siji model paling elegan sampeyan bakal nemokake ing pasar. Mangkono kang ngandika, ing piring Numark TTUSB worth saben Penny sampeyan lagi nyetel kanggo mbayar $ 133 kanggo njaluk tangan ing.

Pros: cons:

Wis Diecast lan aluminium machined platter kanggo kacepetan disk massa lan luwih konsisten luwih.

Wis lengen muni S shaped.

Bisa muter cepet banget nalika muter.

 

04 • Teac TN-300 Analog piring (Black)

SPESIFIKASI:

Konektor: RCA Pin Jack (Gold-dilapisi)
Output voltase: switchable Phono / Line
Phono Output: 4.5mV +/- 3dB
Line Output: 120mV (-13dBV)
Konektor: USB tipe B
Output Signal: PCM 48kHz / 16-dicokot
Didhukung OS: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, OS X Lion (10.7), OS X Mountain singa (10.8), OS X Mavericks (10.9), OS X Tenaya (10.10), OS X El Capitan (10.11 ), MacOS Sierra (10,12)

model kedudukan liyane saka ndhuwur Teac, TN-300 iku sawijining piring analog karo dibangun ing phono wis ampli karo USB output digital. Iki manual sabuk-drive piring sing ndhukung 33 utawa 45 Rpm. Originally saka Jepang, perusahaan iki tanpa mangu mrodhuksi turntables kedudukan ndhuwur.

 

Ing rega terjangkau saka $ 269 kanggo piring, sampeyan bisa uga pengin nambah iki kanggo wishlist Panjenengan. USB output ngijini sampeyan kanggo mindhah music saka vinyl kanggo MAC utawa PC. Uga nduweni ekualiser telpon dibangun ing kang ngijini sampeyan ngalih antarane LINE lan PHONO. Punika dirancang karo basa ireng lan katon luar biasa. Kejabi, iku wis tutul saka perak kabeh watara kanggo menehi dipikir gaya.

 

Kejabi gadhah desain ayu, model iki nerangake karo jinis phonograph AT95E isi Audio-Technica MMVM. Liyane fitur nyengsemaken babagan piring iki sing wis emas terminal kanggo oksidasi resistance dilapisi. Senadyan iku gadhah babar pisan singkat, fitur lan desain model iki mesthi ndadekake munggah kanggo. Wusananipun, yen iki ing budget, ora ragu-ragu kanggo njaluk model iki minangka Fantastic.

Pros: cons:

The Audio-Technica isi nggawe swara vastly apik kabeh sak.

kacepetan bisa diatur ing mejo tombol.

Modhèl iki nerangake karo babar pisan singkat.

 

05 • Fluance RT80 High Fidelity Vinyl piring Rekam Player

SPESIFIKASI:

Jembar: 4.5mm
Length: 534.07mm
Kekandelan: 0.6mm
Konektor: RCA (Gold-dilapisi)
Preamp: Ya, PHONO / LINE switchable
PHONO output: 2.5mV +/- 3dB
LINE output: 140mV (-17dBV)
Lemah Terminal: Ya

A introduksi dhasar kanggo model iki dening Fluance; nerangake karo isi premium, mirah Stylus, sabuk drive, dibangun ing preamp, counterweight luwes bebarengan karo anti-olahraga skate lan mesthi kabinèt kayu ireng nggilap. Wis sing kejiret manungsa waé? Kanggo nggawé ulang kinerja seniman dimaksudaké, komponen premium saka model iki ngidini iki kasetyan dhuwur sabuk mimpin piring kanggo gawé pengalaman analog ngrungokake murni.

 

Fluance perusahaan sing diadegaké ing Ontario lan padha pracaya sing piring apik ora kudu larang. Pengin isi sing mrodhuksi kajelasan pinunjul? Katon ora luwih minangka model iki nerangake karo kinerja dhuwur AT95E Audio Technica isi. Uga, mirah ellipitical tipped Stylus dibangun kanggo trek rekaman grooves karo luwih tliti lan akurasi kanggo audio High Definition. Kanthi aluminium imbang S-Type tonearm, puter maneh sampurna bisa ngrambah lan iki njamin Stylus wis kendel jero ing alur rekaman kang. Mangkono, prodhuksi saben rinci audio dibedakno teko rekaman asli.

 

Ayu Walnut rampung kabinèt digawe saka kayu sing ngalangi audio-bahan (MDF) lan kasusun soko kaki hubungan, lan platter aluminium, lan karet mlebukake Mat kang nyebabake hubungan unggul saka getaran bayangan. kajelasan sinyal sisan diprodhuksi karo preamp kualitas dhuwur Texas Instruments ', terminal lemah lan linapis emas RCA hasil line sing menehi mati anget, swara bener. apik, Fluance njamin pelanggan kanggo support umur gegayutan model sing. Kanggo $ 199,9, model iki sing nyolong.

Pros: cons:

Stylus unggul ndadekake kanggo Analog Pure ngrungokake pengalaman.

puter maneh Gamelan becik mau ngrungokake dawa.

Dirancang kanggo kinerja serius.

Components Premium.

Wis masalah kacepetan tipis.

 

06 • TEAC LP-P1000 piring

SPESIFIKASI:

Versi: 3.0
Kelas: Class2 (max sawetara 10m / 33 ft.)
Gambar didhukung: A2DP, AVRCP
Codec didhukung: SBC X
Paragraf System Protection: SCMS-T
Output Power: 25w + 25w

Saka Jepang, TEAC wis penetrated industri piring tenan uga karo produk sing apik tenan. Padha wis nggawe turntables kanggo luwih saka 60 taun lan yen sing mung nuduhake expertise ing wilayah iki. Yen sampeyan are looking kanggo kabeh-ing-siji piring, katon ora luwih. Iku kang desain iku apik tenan karo kuwi dipikir retro ayu.

 

model Iki sistem stereo piring sing nerangake karo CD, Bluetooth lan fungsi radio. Biasane nalika kita goleki turntables, kita ngene mesthekake yen wis kabeh fitur sing perlu. Katon ora luwih minangka model iki wis kabeh fitur sing perlu dikempalken menyang siji. Kanggo rega saka $ 318, iku ngidini sambungan nirkabel saka Smartphone, tablet lan laptop liwat Bluetooth. Iku supaya trep ngene tiba ing katresnan karo model iki sawise njupuk iku.

 

Usul kacepetan sawijining, iki piring 3-kacepetan karo 33-1 / 3, 45 lan 78 Rpm lan ngidini puter maneh saka LP / EP lan cathetan SP. Iku daya output 25 X 25 Watts lan klebu ing paket 2-Way Speakers Bass refleks. Sing menehi hasil apik tenan kanggo menehi rega. Uga nduweni tray loading CD Player sing kompatibel karo cd CD-R / RW lan file MP3 / WMA. Wusananipun, iku apik tenan piring kabeh dibunderaké.

Pros: cons:

Kabeh dibunderaké.

Wis 70 Retro kang aran karo kaluwihan tech modern.

Kayuné atraktif lan watu.

rekaman muter cepet banget.

 

07 • Pro-Ject - Debut Carbon DC (Black)

SPESIFIKASI:

Cepet: 33,45
Drive asas: sabuk drive
Platter: 300mm logam karo felt Mat
Utomo prewangan: stainless steel
Wow & flutter: +/- 0.10%
Kacepetan mabur: +/- 0,80%
Sinyal kanggo gangguan: -68dB
Dawa lengen efektif: 218.5mm
Efektif massa lengen: 6.0g
Overhang: 18.5mm
Pasukan nelusuri: 10-30mN
Sambungan Power: 110/120 utawa 230/240 Volt -50 utawa 60 Hz
Aksesoris kalebu: 15volts DC / 0.8A sumber daya, tutup bledug
Konsumsi daya siyaga: <1 watt
Ukuran: 415 x 118 x 320mm (WXHXD) tutup ditutup
bobot:5.6KGs

Pro-Ject Audio Sistem iki diadegaké ing taun 1990 ing Austria, ananging tanduran Manufaktur sing ing Republik Ceko lan Slovakia. piring profesional dening Pro-Ject becik kanggo macem-macem jinis sambungan kayata sistem multiroom (SONOS, HEOS etc), TV, soundbars lan audio hotspot.

 

Apa becik bab model iki sing paling gampang kanggo nyiyapake lan wis sabuk drive karo sabuk silikon lan motor geter kurang. Kanthi 8,6 "aluminium tonearm karo arah sapir lan wis dipasang Ortofon OM5e isi, model iki kelas ndhuwur senajan wis rega rada tajem $ 399. Wis dibangun ing phono wis ampli karo analog lan output digital. Kanggo penak, a RCA kabel Interconnect emas-dilapisi kalebu uga.

 

Ana sawijining tingkat nyenengke saka kajelasan gegayutan swara saka model iki. Uga nduweni swara resik lan Akustik sarwa. Usul sawijining rancangan, iku tanggung ireng lan iku arang banget elegan. Iku ngene pindhah dadi uga ing kamar urip lan rancangan meh kapindho ana. Apa ndadekake model iki ngadeg metu saka liyane iku iku kaki piring khusus kanggo decoupling efektif. Sakabèhé, model iki akeh worth considering.

Pros: cons:

Tabel dhewe wis dipikir sapanunggalané.

Wis imbangan tonal banget Neutral.

Ora bali otomatis kanggo lengen.

 

08 • Rega - RP1 piring (Putih)

SPESIFIKASI:

Drive Type: Sabuk Drive
Bobot: 5.44KGs
Warna: Putih
putih

Kabeh cara saka UK, Rega punika account uga ditetepake sing mrodhuksi turntables fenomena. Sing kok iku ora surprise RP1 ing kuwi produk sange. Diregani ing $ 445 kang rada luwih dhuwur tinimbang turntables ndhuwur, iku bakal notdisappoint sampeyan iku kedudukan ndhuwur.

 

Wis account anyar tonearm Rega RB101 sing tenan atraktif. Uga, wis Rega Carbon magnet obah isi. Nanging isi ora bisa paling siji ana. Mangkono kang ngandika, iku motor geter kurang saka kualitas dhuwur lan wis tliti prewangan utama bebarengan karo Déwan sub-platter. Kanggo stabilitas kacepetan banget, wis kabeh anyar phenolic resinflywheel efek platter.

 

Iku kang desain iku apik tenan. Kang ditutupi karo ireng lan putih, menehi iku dipikir futuristic nyata elegan. Iku supaya modern looking iku bakal katon apik tenan nalika diselehake ing samubarang sudhut saka omahmu. Kanthi iku tangane swara resik lan spek sange, sampeyan ora bakal katon apa luwih kanggo piring sing. Tanpa mangu, iku sing nyolong kanggo $ 445.

Pros: cons:

Gampang kanggo nyiyapake.

Kualitas geter kurang motor.

Kudu nambah isi ing.

 

09 • Music Hall mmf 2.2LE Limited Edition Audiophile piring.

SPESIFIKASI:

Ukuran Product 13 x 17 x 4,5 inci

Diprodhuksi ing Republik Ceko, Music Hall punika account sing wis nggawe turntables kanggo luwih saka 50 taun. Pengalaman iku penting lan sing kok Music Hall salah siji saka pira-pira ing industri.

 

Iki piring 2-kacepetan karo platter mbosenke imbang kang penting kanggo njupuk swara sampurna. Iku tonearm nawakake VTA luwes kanggo alignment isi pas. Uga, iku mbosenke imbang nganggo campuran platter ing majelis dhuwur tliti stainless steel lan prewangan tembaga. Iku gampang kanggo ngumpul lan kalebu instruction banget manual lan adaptor 45 Rpm.

 

Iku desain iku padha RP1 nanging iki ditutupi ing abang. Gamblang punika tembung sing nemtokake desain produk iki. Kanthi swara luar biasa lan desain, boten wonten alesan ora kanggo njaluk iku. Kanggo $ 499, sampeyan bakal bisa kanggo njaluk tangan ing salah siji dina.

Pros: cons:

Swara iku apik tenan lan elegan.

Iku desain ayu prasaja durung mripat-keno.

Ana ora kontrol kanggo ngalih kacepetan.

 

10 • U-Turn Audio - Orbit Plus piring (biru)

SPESIFIKASI:

12,5 lbs, 5 x 17 x 13 ", 0,125% wow & flutter, -79 DBA S / aspek N, -63 DBA Rame

Digawe ing Amerika Serikat dening U-Turn Audio, iki piring-kinerja dhuwur diregani ing $ 309. Tanpa mangu, iki piring sange sing nerangake karo tonearm tliti karo Ortofon OM 5E Cartridge, machined acrylic platter, lan sabuk drive manual saka 33 lan 45RPM.

 

Iku banget gampang kanggo disetel-up lan nggunakake. Kanthi iku umur technical support, ngene takon takon dhewe apa ora kanggo kaya bab piring iki. A tutup bledug, kabel RCA, felt mat lan siji taun babar pisan klebu ing model iki. Kanggo penak, lan counterweight luwes kalebu uga.

 

Desain wicaksana, iku ditutupi ing biru lan wis Petunjuk saka ireng lan salaka. Iku katon modern durung gaya. Kanthi iku kualitas swara sange lan kualitas lengen muni gedhe, model iki kudu dilebokake menyang wawasan serius yen sampeyan lagi looking kanggo tuku piring sing.

Pros: cons:

kwalitas swara sange.

Great kualitas lengen muni.

Ora otomatis.

Pemandangan sing ora-bupati.


Related Produk


Tampilan Online Chat!