koper Portable Best turntables guide 2017 --- Buyer kang

koper Portable Best turntables guide 2017-Buyer kang

Koper turntables Comparison Keterangan

Jeneng merek kacepetan piring speaker tambahan Input Headphone Jack tombol
Crosley CR8005A-DS Ki 3 Speed pamicara Stereo Dynamic Full Range mriksa Price
Crosley CR8005D-TW Ki Deluxe 3 Speed pamicara Stereo Dynamic Full Range mriksa Price
Electrohome Archer Vinyl Record Player Classic piring (EANOS300) 3 Speed pamicara Stereo Dynamic Full Range mriksa Price
Crosley CR6019A-BR Executive piring 3 Speed pamicara Stereo Dynamic Full Range mriksa Price
1byone Sabuk-Drive 3 Speed-Portable Stereo piring 3 Speed pamicara Stereo Dynamic Full Range mriksa Price
Victrola Vintage 3-cepet Bluetooth Suitcase piring 3 Speed pamicara Stereo Dynamic Full Range mriksa Price
Jensen Portable Stereo piring 3 Speed pamicara Stereo Dynamic Full Range mriksa Price
ION Audio Vinyl Motion Deluxe | Portable 3-cepet Sabuk-Drive Suitcase piring 3 Speed pamicara Stereo Dynamic Full Range mriksa Price
Musitrend Vinyl Record Player Classic Portable Suitcase 3 Speed pamicara Stereo Dynamic Full Range mriksa Price
Tyler Bluetooth briefcase Vinyl Record Player Classic piring 3 Speed pamicara Stereo Dynamic Full Range mriksa Price
ndeleng kabeh
 
 

 

Detail produk

Tags Product

Related Video

Komentar (2)


01 • Crosley CR8005A-DS Ki piring

SPESIFIKASI:

Unit (L x W x H) = 4.63 x 14 x 10.5
Unit Bobot (Lbs) = 5.5

Kompak, trep lan mirah. Iki tembungé sing nggambaraké turntables diprodhuksi dening Crosley. Kabeh cara saka AS, padha wis pulih pemandangan piring karo produk ngédap sing wis dijupuk ing manungsa waé saka akeh pembuangan piring.

Tansah wanted piring sing wis ora kaya liyane? piring Crosley Ki nerangake karo kriya Disney eksklusif lan bisa kanggo muter ing telung kacepetan beda sing ngijini sampeyan kanggo ngrungokake kabeh jinis cathetan. Apa ora gedhe? piring iki nerangake karo Jack kuping kanggo ngrungokake pribadi. Ing kasunyatan, pelabuhan auxillary wis diinstal menyang piring, iki ndadekake ngrungokake musik luwih apik sing bisa nggunakake telpon kanggo milih songs miturut pilihan.

Iku dirancang kanggo dadi hotspot sabisa. Kanthi pilihan jaman saka werna, iku ditutupi abang ing njaba lan kuning ing tengah. Uga, piring nerangake karo penutur stereo lengkap-macem dinamis kang bisa kanggo captivate pikiran lan nyawa. piring iki diregani ing $ 104,95.

Pros: cons:

Katon apik tenan.

pamuter gedhe kanggo wiwitan.

sampurna kanggo kanca-kanca utawa kulawarga.

Output volume rada kurang.

 

02 • Crosley CR8005D-TW Ki Deluxe piring

model liyane saka Crosley, perusahaan audio iki wis buktiaken wektu lan wektu maneh sing lagi saged turntables sarwa. Yen sampeyan lagi looking for a piring sing liyane menyang sisih klasik, iki model kanggo sampeyan. Ditutupi ing coklat, model iki digawe kanggo menehi mati dipikir Vintage.

model iki turntables Crosley kang nerangake karo jarum NP6. Trial dites, jarum iki ora ala yen sampeyan lagi looking kanggo piring entri tingkat. Kanthi piring iki sampeyan bisa nyambung telpon liwat bluetooth. Iki njamin sing bakal bisa kanggo ngrungokake lagu favorit minangka trep minangka bisa. Uga piring nerangake karo Jack kuping sing ngijini sampeyan kanggo ngrungokake lagu favorit pribadi. piring nduweni kemampuan kanggo nyetel RPM saka rekaman lan nerangake karo penutur stereo dinamis sing delievers kinerja audio paling apik kanggo ngrungokake.

Senajan output volume uga rada kurang, kabeh Pros kanggo prodhuk iki mesthi ndadekake munggah kanggo. Iku katon apik tenan lan tanpa mangu-mangu lan pamuter sange. model iki diregani ing $ 74,48 lan temtunipun nyang-nyangan luar biasa kanggo jumlah fitur wis.

Pros: cons:

sampurna kanggo kanca-kanca utawa kulawarga.

pamuter gedhe kanggo wiwitan.

Katon apik tenan.

output Volume bisa dadi dicokot sethitik banget kurang.

 

03 • Electrohome ArcherVinyl Record Player Classic piring (EANOS300)

SPESIFIKASI:

UNIT WARNA: Black
Rampung: Black tekstur PVC
CONSTRUCTION MATERIAL: MDF Kabinet (medium Kapadhetan fiberboard)
RECORD PLAYER: Ya
Kecepatan RECORD: 33, 45, 78
Platter: Plastik
RECORD AUTO BALI ARM Imbuhan: NA
45 Adapter klebu: Ya
AUTO BALI: Ya
RADIO - FM: Ora
RADIO - AM: Ora
CD: Ora
USB puter maneh: Ya
USB daya: Ora
USB Rekaman: Ora
SD Slot: Ora
SD puter maneh: Ora
SD Rekaman: Ora
Kaset: Ora
Jack kuping: Ya
Input tambahan: Ya
SPEAKER SIZE: 2 x 3 "5W 8Ohm
Ekualiser: Ora
POWER EPS: njaba
POWER Adapter input: 120V - 240V (50/60 Hz)
POWER konsumsi: 19 Watts
Frekuensi RANGE (AM): NA
Frekuensi RANGE (FM): NA
Ukuran: 18,5 "x13.38" x5.9 "
UNIT bobot: 13,82 lbs
Sertifikasi: ès, FCC Certified, ETL / CETL
UPC: 871363022233
Apa klebu: Archer Suitcase piring , 45 Rekam Adapter, AC Adaptor, Instruction Manual, 1 Year Warranty, Support Umur Customer

Electrohome wis Produsèn anjog produk elektronik konsumen kanggo liwat 100 taun. layanan customer sing kapindho ana lagi duwe support customer umur. 3-in-1 koper piring nduwe desain karo gaya gedhe lan uga menehi tentrem gedhe atine amarga carane hotspot iku.

This turntable is inspired from the 1960’s. The Electrohome Archer Vinyl Rekam Player Classic piring bisa kanggo muter vinyl lan musik banget dhewe saka piranti moblie banget dhewe. Utawa, Jack kuping diwenehake kanggo ngrungokake pribadi. Piring iki manggon karo kabinet kayu sing ngijini dibangun ing pamicara tekan potensial kebekan sawijining saka ngirimke paling kinerja audio kanggo tutul atimu. Ing kasunyatan, nerangake karo sapir tipped jarum Keramik kang menehi rodok anget lan liyane alam getar.

Ditutupi ing ireng, iku desain elegan lan wis sing dipikir Vintage retro. Iku rampung ing PVC ireng lan wis platter plastik. piring iki bound kanggo tahan kanggo wektu sing dawa banget. Kaya paling turntables, paling vinyls bisa diputer lancar. model iki diregani ing $ 49,91 lan nyolong gedhe.

Pros: cons:

tutup gedhe supaya bisa nutup nalika muter.

Speakers ing sisih tinimbang ngarep. Mangkono menehi swara luwih ing multidirections.

Wis port data lan tombol ing ngarep.

Sandiwara'aneka tunggal'-dicokot sethitik nalika nerangake vinyl anyar.

 

04 • Crosley CR6019A-BR Executive piring

model ngédap liyane saka Crosley, iki piring koper kados sembarang liyane. The Crosley CR6019A-BR Executive bisa kanggo muter ing telung kacepetan beda. Iku kasusun saka kabel auxillary sing ngijini sampeyan kanggo muter lagu sing paling disenengi sanadyan piranti seluler dhewe lan port USB kanggo Windows utawa Mac didhukung komputer.

The koper wis kebungkus ing Kuningan dilapisi hardware. Ditutupi ing coklat, iku pancene menehi mati getar Vintage nyata. Ing kasunyatan, nerangake karo penutur stereo lengkap-macem dinamis kang ngédap-kualitas. Nada lengen sing wis diinstal menyang piring wis klik gaya sanadyan iku kontrol kanthi manual, rekaman kanthi otomatis bakal mungkasi nalika wis rampung trek sawijining.

Diregani ing mung $ 81,52, model iki worth saben dollar ngginakaken. Iku sampurna kanggo kanca-kanca utawa kulawarga. Trep, gampang kanggo nggunakake lan arang banget pangguna-loropaken, model iki mesthi salah siji saka pilihanipun kita ndhuwur.

Pros: cons:

Bisa kanggo ngrekam musik kanggo file MP3 liwat fungsi USB.

pamuter gedhe kanggo maksud apa wiwitan.

sampurna kanggo kanca-kanca utawa kulawarga.

output Volume rada kurang banget.

 

05 • 1byone Sabuk-Drive 3 Speed-Portablestereo piring

Ora mung gadhah desain ayu sange, piring iki wis kabeh kanggo ngebaki kabutuhan yen sampeyan lagi looking kanggo piring entri tingkat. Looking for an piring terjangkau lan hotspot? Sampeyan njawab punika 1byone Sabuk-Drive 3 Speed-Portable stereo piring .

Iku bisa kanggo muter cathetan ing telung kacepetan beda. Uga, Iku wis dirancang minangka piring briefcase gaya kebungkus karo PU kulit karo lemari kayu. Elegant durung sembrono, model iki akeh kang keno mripat. andcompact cilik, sampeyan bisa kanggo nyimpen ngendi wae lan kapan wae. Sakabèhé, menehi iku desain durung sange ayu kanggo nyekel manungsa waé.

piring iki ngandhut sipat lengen imbang dinamis karo mekanisme Damping alus. piring iki uga kasusun saka pamicara ngarep madhep kanggo kualitas swara apik. Ing kasunyatan, iku diwenehake karo Jack kuping sing ngijini sampeyan kanggo ngrungokake pribadi uga. Althought iku sandiwara'aneka tunggal'-dicokot sethitik nalika nerangake vinyls anyar, jumlah Pros model iki wis ndadekake munggah kanggo. model iki diregani ing $ 59.99.

 

Pros: cons:

Katon apik tenan lan gampang nyiyapake lan diputer.

Cilik lan kompak.

Sandiwara'aneka tunggal'-dicokot sethitik nalika nerangake vinyls anyar.

 

06 •Victrola Vintage 3-Speed Bluetooth Suitcase Turntable

Padhang, striking lan eyecatching. The Victrola Vintage 3 Speed- Bluetooth Suitcase piring wis macem-macem gedhe fitur nalika nerangake music. Piring iki ngandhut dibangun ing pamicara sing bisa digunakake kanthi vinyls, kabel auxillary lan liwat fungsi Bluetooth.

Kabeh kanggo ngebaki penak. Fungsi Bluetooth gedhe nalika sampeyan ora duwe vinyls utawa kabel auxillary saiki. Sing lagi bisa single handedly muter sembarang music pengin saka piranti sampeyan. Nerangake karo Jack kuping kanggo ngrungokake pribadi uga.

Model saka Victrola dirancang kanggo katon minangka retro sabisa. Iku ayu, apik tenan lan menehi mati getar nostalgia saka diner american. Ngelingi kabeh fitur lan rega saka model iki, iku kudu siji saka pilihanipun ndhuwur yen sampeyan lagi looking kanggo piring sing. model iki diregani ing $ 57,15.

Pros: cons:

kanca stowaway sampurna lan iku banget hotspot.

rekaman pamuter gedhe lan speaker kanggo rega.

Kacepetan inconsistent.

 

07 • Jensen Portable Stereo piring

Gamblang ing sawijining finest, ing Jensen Portable Stereo piring punika mimpin piring sabuk sing bisa kanggo muter ing telung kacepetan beda sing ngijini paling vinyls kanggo diputer lancar. Dirancang ing ireng, iku pancene wis sing lawas retro koper getar lan iku pancene punika kepileh.

Apa ndadekake model stands metu iku Wis mekanisme sing nimbulaké lengen muni kanggo bali menyang posisi asli iku sawise vinyl wis rampung muter trek sawijining. Amazing ora iku? Kejawi punika, piring iki nerangake karo kabeh Software Audacity anyar kanggo ngrekam trep lan nyunting audio. Mangkono, sampeyan ora bakal kudu tuku sembarang piranti lunak ekstra kanggo sunting audio.

Ngengingi manuk loro karo siji watu. Iku uga nerangake karo port auxillary sing bisa kasambung dening piranti seluler lan duwe port RCA kanggo penutur tambahan. Ora sumelang minangka adaptor 120V AC kalebu kanggo Perfomance swara optimal. Additionaly, iku tutup gedhe bisa ditutup nalika muter kanggo nyegah saka bledug teka ing. Lan mudhun kanggo sisih paling, sawijining rega. model iki diregani ing $ 94,95.

Pros:

tutup gedhe supaya bisa nutup nalika muter.

Speakers ing sisih kanggo menehi swara multi-pituduh luwih.

 

08 • ION Audio Vinyl Motion Deluxe | Portable 3-cepet Sabuk-Drive Suitcase piring

Nanging model liyane dening ION, lagi dibangun karo kelas lan kualitas. The ION Audio Vinyl Motion Deluxe punika hotspot 3-cepet Sabuk-Drive Suitcase piring sing wis dibangun ing pamicara kanggo kualitas swara paling. Sing artine sampeyan ora perlu kanggo njaluk apa pamicara tambahan kanggo nyetel munggah piring Panjenengan. Apa ora Fantastic?

Salah siji bagéan paling apik saka piring iki sing baterei rechargable kanggo mesthekake jam rasa seneng. Wis loro plabuhan auxillary lan Jack kuping kanggo muter musik saka piranti moblie banget dhewe lan listeningrespectively pribadi.

piring iki model apik kanggo sapa sing looking kanggo njaluk pemain entri tingkat. Iku banget trep lan bisa gampang disimpen. Sing apa sing paling penting babagan pemain koper portebel ora iku? model iki diregani ing $ 37,67 lan sampeyan kudu njaluk tangan siji dina.

Pros: cons:

pamuter entri tingkat dhasar gedhe.

Trep lan apik ing akeh setelan.

piring hotspot cilik karo pangisi daya baterei internal lan dibangun ing pamicara.

piring hotspot cilik karo pangisi daya baterei internal lan dibangun ing pamicara.

 

09 • Musitrend VinylRekam Player Classic Suitcase Portable

One of the key points of the Musitrend Vinyl Record Player Classic Portable Suitcase is that it is lightweight, weighing only 5.8 lbs. It is designed like a suitcase that comes with an easy handle for convenient carrying. It’s amazing how Musitrend was able to make this model so light.

piring iku luar biasa Versatile lan iku pangguna-loropaken amarga nerangake karo port auxillary kanggo piranti seluler, Jack kuping kanggo ngrungokake pribadi, lan output RCA kanggo penutur tambahan. Kabeh fitur sing perlu kabeh dikempalken menyang model iki. Yen sampeyan lagi isih ngelingi, katon ora luwih.

Kualitas audio punika saestu ngeramaken amarga kasunyatan sing wis dibangun metu saka kayu lan dibungkus nganggo kulit kanggo dipikir luwih elegan. Kanthi tutul tipis saka nang abang, iku mesthi katon luar biasa. Ora lali iku bisa kanggo muter ing 3 beda kecepatan kanggo macem-macem luwih saka vinyls. model iki diregani akal ing $ 59.99.

Pros: cons:

Gampang kanggo nggunakake.

Nerangake karo USB supaya sampeyan bisa nggawe file MP3 ing komputer.

Speed ​​bisa alon mudhun sawise jam saka playing.

 

10 • Tyler Bluetooth briefcase Vinyl Record Player Classic piring

Yen sampeyan pengin piring sing katon gedhe lan muni gedhe, iki model kanggo sampeyan. The Tyler Bluetooth briefcase Vinyl Record Player Classic piring bisa kanggo muter vinyl lan piranti seluler liwat port USB diinstal. Nyatane wis input auxillary sing ngidini pilihan liyane kanggo muter saka piranti mobile sampeyan.

piring iki uga kasusun saka Jack kuping sing ngijini ngrungokake pribadi. Fitur iki mesthi bakal entuk manfaat sing seneng sawetara wektu sepi piyambak lan Zoning metu saka donya. Ana output RCA kanggo maksud apa pamicara additonal kokkarepaké. Iku bisa muter ing telung kacepetan beda uga sing ngijini paling vinyls kanggo diputer.

Dirancang ing ireng ing njaba lan kuning ing tengah, ora menehi mati getar banget elegan kanggo iku. Salajengipun, katon apa prakara tho. model iki ora mung katon apik nanging uga muni apik. Sanajan bisa duwe wobbles sethitik ing platform, iku wis dibangun karo dibangun ing pamicara lan manggon karo lemari kayu kanggo Perfomance audio optimal. Mangkono model iki meh kapindho ana. model iki diregani ing $ 89,95.

Pros: cons:

Great hadiah kanggo kanca-kanca lan kulawarga.

wobbles Little ing platform.




Related Produk


Tampilan Online Chat!