Na Kontaktoni - 10TURNTABLES

Na kontaktoni

20171018_134911

 

Nëse keni pyetje në lidhje me politikën kompani jashtë e ligjore, informacione të drejtës së autorit, markës tregtare, informacionin e temave të tjera ligjore, ose produkt i përgjithshëm dhe pyetje të shërbimit të lidhura, ne do të donim të dëgjojmë nga ju. Get filluar duke plotësuar formularin e mëposhtëm. Ne do të kthehem te ju sa më shpejt që të jetë e mundur.

 

Email: Nikki55881@foxmail.com           Tel: 0.086-15889686916

 

WhatsApp Online Chat !