koper Hotspot pangalusna Turntables pituduh 2017 --- meuli urang

Buku pangalusna Beubeur Girang Turntables 2017-meuli urang

Sabuk Girang Turntables Babandingan spésifikasi

brand Ngaran operasi Métode Girang speeds cartridge Kaasup tombol
Audio Technica AT-LP60BK Turntable pinuh otomatis sabuk drive 2 speed AT3600L Cék Harga
Jensen JTA-230 stéréo Turntable padoman sabuk drive 3speed biasa Cék Harga
Jensen JTA-222 Turntable padoman sabuk drive 3speed biasa Cék Harga
Jensen 3 Speed-stéréo Turntable JTA-220 (Silver) padoman sabuk drive 3speed biasa Cék Harga
1byone Beubeur-Girang 3 Speed-stéréo Turntable padoman sabuk drive 3speed biasa Cék Harga
Ion Audio Max LP 3 Speed-Beubeur Girang Turntable (Piano Hideung) padoman sabuk drive 3speed biasa Cék Harga
Pyle PLTTB1 Profesional Beubeur-Girang Manual Turntable padoman sabuk drive 3speed biasa Cék Harga
Sylvania 3-speed Turntable padoman sabuk drive 3speed biasa Cék Harga
Ion Audio Air LP | 3-Speed ​​Beubeur-Girang Wireless-Streaming Turntable padoman sabuk drive 3speed biasa Cék Harga
Pyle-HOME PVNTTR22 Retro Beubeur-Girang Turntable padoman sabuk drive 3speed biasa Cék Harga
nempo sadaya
 
 

 

jéntré produk

Tags produk

patali Video

Eupan balik (2)


01 • Audio Technica AT-LP60BK Turntable

spésifikasi:

DJ / Pro Alat Audio - Turntables
Turntable Girang Tipe - Beubeur
Automation Turntable Tipe - pinuh otomatis
Speeds Operasi Turntable - 33/45
Turntable Phono Pra-amp - Leres
Turntable cartridge / stylus Tipe - integral Dual Magnet ™ phono cartridge kalawan replaceable inten stylus
Turntable Platter Konstruksi - Anti résonansi, aluminium maot-tuang
Turntable Debu Cover Kaasup - Leres
Warna - Hideung
RCA outputs - Leres
Jangkungna produk (mm) - 97,5
Produk Width (mm) - 360,0
Jerona produk (mm) - 356,0
Produsén urang Rek - 1 Taun

Sanajan industri vinyl mangrupa deui di trend, Audio Technica sanes a pendatang sakumaha aranjeunna geus di industri ieu salila sababaraha taun. turntable sabuk-drive stereo pinuh otomatis ieu teh pangalusna catetan pamuter kalawan diwangun dina preamp lamun anggaran anjeun dina $ 100. Modél ieu nyandak urang ku reuwas sabab hiji modél sapertos endah pisan.

 

Dina glance gancang, Anjeun kukituna pikir nu model kieu sia dua kali harga na. Desain saarah, éta kitu aesthetically pleasing kana panon. Mibanda chassis palastik nu mere kaluar katingal estu herang. Warna hideung, ieu téh mangrupa turntable 2 speed (33 1/3 na 45 rpm). Pikeun $ 99, model kieu boga maot-tuang aluminium platter jeung anti résonansi sapanjang kalawan diwangun-di phono switchable pre -amplifier kalawan kaluaran RCA. Patut teu eta?

 

Naon panon catching ngeunaan modél ieu téh integral cartridge Dual Magnet phono na kalawan replaceable inten stylus. Lamun nuju wondering lamun aya wae kontra kana turntable ieu, anjeun bakal kaget pikeun manggihan yén aya teu sabaraha. Sanajan saeutik saeutik leuwih solidity bakal jadi alus, ieu téh masih entri tingkat turntable endah pisan. Modél kieu sabenerna sia unggal dollar spent.

pro: kontra:

Affordable.

sora HIFI-grade.

Henteu badag teuing atawa beurat.

Sambungan kabel RCA teuing pondok.

 

02 • Jensen JTA-230 stéréo Turntable

spésifikasi:

Fitur: kontrol pitch, hinged panutup lebu pisah, diwangun-di adaptor USB audio, Sumuhun, Turntable
Brand: Jensen
Disarankeun Paké: Disarankeun Paké
Model: JTA-230
Bahan: Polycarbonate
Kaayaan: New
manufacturer_part_number: JTA-230
Dirakit Beurat Produk: 8,4006 Pon

Dijieun ku Jensen, ieu téh mangrupa turntable stereo 3 speed kalawan diwangun-di speaker. Jensen mangrupa parusahaan ngadegkeun éta diadegkeun dina 1927 sarta aranjeunna geus manufaktur produk audio endah pikeun konsumén. Modél ieu paporit customer sarta eta bisa ngan jadi modél rék.

 

Lamun datang ka genah tur affordability, modél ieu téh salah sahiji pamaén catetan pangalusna sabudeureun. Anjeun bakal tiasa maénkeun sagala vinyls favorit anjeun di boh 33,45,78 rpm. Aya port USB mibanda kabel anu bakal kaasup pikeun ngarobah rékaman vinyl kana format digital. Pikeun genah anjeun, software bakal kaasup ogé pikeun ngarekam, editiing na coverting eusi audio anjeun ka format MP3. Pikeun ngan $ 39,95, anjeun ogé bakal bisa nyambung Anjeun iPod, MP3 atawa pamuter audio digital lianna via hiji jack input bantu. Hiji endah maok, modél kieu ogé ngawengku hiji RCA garis-kaluar jack jeung headphone stereo jack.

 

Hijina downfall sahiji produk téh nya éta mangrupa ampir sakabéhna manual. Sanajan kitu, éta masih unbelievable pikeun harga eta urang. Modél ieu lolobana dijieun kaluar tina plastik nu naha éta leutik sarta lampu. Teu salempang sakumaha aya paddings karét di suku pikeun nyegah skidding. Anjeun oge bakal tiasa gaduh kontrol pitch pikeun nyaluyukeun laju catetan, kontrol volume jeung kontrol nada. Produk ieu dijalankeun dina 120V 60Hz.

pro: kontra:

Jarum nu bakal kaasup jalan sampurna.

Aya fungsi otomatis pikeun tonearm nu.

 

03 • Jensen JTA-222 Turntable

spésifikasi:

Ukuranana 6,5 ​​x 13,4 x 14,3 inci
3-Speed ​​stéréo Turntable - 33/45/78 rpm, AM / stéréo FM panarima, FM Indikator stéréo
Speaker stéréo éksternal Kaluaran terminal, stéréo headphone Jack
Kakuatan Indikator, 2 Panyungsi-di speaker, Debu Cover
Desain Case kayu antik
Kakuatan: AC120V 60Hz

Modél endah sejen ku Jensen, ieu 3 speed turntable teh pangalusna catetan pamuter sadia di pasar pikeun harga na. Méré nasabah hiji pangalaman déngékeun hébat sarta ngabogaan sakabéh fitur nu kudu dibungkus dina hiji.

 

Dibanderol di ukur $ 40,47, anjeun bakal bisa maénkeun vinyls anjeun dina 33, 45, 78 rpm. Ogé boga AM / FM panarima stéréo na FM indikator stereo nu hebat. Anjeun oge bakal boga stereo éksternal kaluaran spiker terminal jeung headphone stereo jack keur genah Anjeun. Hiji indikator kakuatan bisa ditempo sapanjang kalawan 2 diwangun-di speaker sarta panutup lebu.

 

Lamun ditéang a turntable leutik mun bisa nyocogkeun on rak anjeun, pilihan Anjeun bisa jadi diwatesan. Sanajan kitu, turntable ieu fits rak anjeun sampurna tur bener ci. Cai mibanda hiji rarancang hal kai antik nu bener sleek ngagambar perhatian Anjeun. Produk ieu dijalankeun dina AC120V 60Hz. nilai hébat sakabéh sabudeureun.

pro: kontra:

Sigana nice sarta ngabogaan touch retro.

Alesan dibanderol.

Skips saeutik saeutik lamun datang ka vinyls anyar.

 

04 • Jensen 3 Speed-stéréo Turntable JTA-220 (Silver)

spésifikasi:

12 "tinggi
15 "lega

Salaku tos Anjeun ditempo ti luhur, Jensen geus kabuktian acan deui anu sipatna bisa ngahasilkeun turntables kiyeu luhur di hiji harga endah pisan. Ieu model sejen ku Jensen sarta mangrupakeun turntable stereo 3 speed nu hadir kalawan Radio stéréo AM / FM.

 

Sok hayang hudang nepi ka musik favorit anjeun? Muhun dieu anjeun boga eta. Ngan muka CD tur nyetel alarm, anjeun alus pikeun buka. Ieu mangrupakeun catetan pamuter pisan affordable nu bakal dibanderol di $ 30,9. Basajan tur sampurna, model kieu pisan gampang ngagunakeun kalawan henteu hustles. Ieu salah sahiji turntables modern pangalusna pikeun harga na.

 

Sanajan teu boga hiji eureun otomatis / ngamimitian fungsi tapi boga sagala fitur perlu nyaluyukeun kabutuhan Anjeun. Cai mibanda hiji spiker stereo kaluaran terminal éksternal jeung headphone stereo jack ogé. Datang jeung 2 diwangun-di speaker nyieun duit anjeun patut. Basajan acan classy, ​​modél ieu téh salah sahiji mertimbangkeun.

pro: kontra:

Alus dasar turntable.

Sumping sareng tutup palastik tetep debu nu pareum.

Skips saeutik saeutik lamun datang ka vinyls anyar.

 

05 • 1byone Beubeur-Girang 3 Speed-Turntable stéréo

spésifikasi:

Item Beurat: 2.3 Kg
Dimensi produk: 33 x 30 x 12,7 cm
Item angka modél: 471UK-0003

Lamun ditéang model mibanda rarancang hébat acan boga ciri alus, ieu modél pikeun anjeun. Cai mibanda stylingwith hébat hiji penampilan kai geulis, panutup lebu pelindung sarta ngabogaan panel hareup bener merenah kalawan kadali puter balik. Pakeha oge penting sanggeus kabeh, teu aranjeunna?

 

Pikeun meunang hirup dimimitian, anjeun bakal bisa transformasi audio tina rékaman vinyl kana file format MP3 pikeun playback engké dina komputer anjeun sarta alat nu bagerak via vinyl kana rekaman MP3. Éta sanés anjeun ogé bakal bisa milih speeds béda 33, 45, 78 rpm sarta adaptor 45 rpm ieu kaasup jadi anjeun bisa maénkeun unggal vinyl tunggal ti kempelan Anjeun.

 

Cai mibanda hareup-nyanghareup speaker stereo pikeun ngidinan hiji spéktrum pinuh sora ngaktipkeun anjeun ngadengekeun duanana rékaman vinyl anjeun sarta MP3s dina ragam exquisite. Ogé boga kaluaran RCA mun gampang nyambung turntable anjeun pikeun sorangan sistem sora imah anjeun. Kabéh ieu pitur keur dina $ 50 nyaéta sarupaning hiji deal endah pisan. Modél ieu dibanderol di $ 49,99 jeung dijieunna tina kai alam.

pro: kontra:

Cara eta rangkep téh saé na aman.

Hurung bener bersih jeung euweuh skips.

Hébat for maen dibabawa jeung ngarékam.

Ngabogaan masalah slight kalawan panangan sarta jarum.

 

06 • ion Audio Max LP 3 Speed-Beubeur Girang Turntable (Piano Hideung)

spésifikasi:

Kakuatan:: 12V DC 1A, Center pin-positip, kiat négatip
Cartridge: keramik
Stylus: tip Inten
Dimensi: 15,23 x 16,14 x 4,05 "
Beurat: 7,71 sedengkeun (3.50kg)

Lamun datang ka meuli turntables, hiji jalma pilari hiji turntable Éntri tingkat mindeng bakal milari hiji sadaya-dina-hiji turntable.This turntable ku ion mangrupa sagala-di-hiji turntable kalawan diwangun-di speaker stereo nu muterkeun 3 speeds tina 33 1/3, 45 sarta 78 rpm. Ayeuna teu nu cocog kriteria anjeun? Hancana, teu eta?

 

Dibanderol di ukur $ 66,88, ieu téh salah sahiji poéna pangalusna anjeun gé bisa meunang. Anjeun bakal tiasa nyambung ka komputer via kabel sarta ngarobah sakabeh rékaman anjeun kana payil musik digital ngagunakeun software bébas nu disadiakeun. Éta pisan hastle bébas na eta caters ka sadaya criterias Anjeun. Ogé boga input 1/8 "(3.5mm) AUX nu ngidinan Anjeun pikeun ngarobah audio tina pamaén kaset sareng nu sanesna. Ieu endah tur bener luar biasa. Ogé boga outputs RCA baku pikeun pilihan sambungan imah stereo tambah hiji kaluaran headphone pikeun déngékeun swasta. Ieu hadir kalawan panutup lebu pelindung, 45 adaptor sarta dirasakeun slipmat dina kemasan nu.

 

Pikeun design na, plinth nyaeta disain kalawan touch endah tina kai alam. Ku kituna, ngaronjatkeun kualitas sakabéh Unit ieu. Hiji fitur endah pikeun desain téh si Udung. Eta ngidinan Anjeun pikeun tutup bari catetan ieu spinning. Cara éta, masalah debu teu langkung. Gemblengna lamun anjeun hiji pangdéngé kasual, ieu modél pikeun anjeun.

pro: kontra:

Ieu boga software AudaCity ubiquitous. Ku kituna, bisa ngarobah musik keur file MP3 via USB.

Dasar tur basajan pikeun beginners.

Skips saeutik saeutik lamun datang ka rékaman anyar.

 

07 • Pyle PLTTB1 Profesional Beubeur-Girang Manual Turntable

spésifikasi:

Brand: Pyle
Model: PLTTB1

Mun anjeun batur who wants to ménta turntable nu ngahasilkeun sora luhur-tungtung tapi teu hoyong garpu kaluar ngaliwatan ratusan dollar, teras ieu teh turntable pikeun anjeun. Dibanderol di $ 71,24, profésional sabuk-drive turntable kieu sia unggal dollar spent. Pyle téh asalna ti AS jeung maranéhna geus nyieun produk audio saprak 1960-an. Nu keur ceuk, Pyle pasti ngahasilkeun turntables kiyeu luhur.

 

Ieu salah sahiji pamaén catetan pangalusna pikeun harga na dina pasaran. Mibanda rata "S" nada panangan jeung kontrol pitch adjustable of +/- 16 persen kalawan speeds playback dual (33 1/3 na 45 rpm). Pikeun pangaluyuan speed tepat, éta boga lampu strobe mun nyaangan markings luar-ujung. Ku kituna, sahingga salah sahiji jenis a. Ogé, éta boga mimiti / eureun switch keur genah, fungsi anti skating anjeun sarta dustcover awét.

 

Sanajan kitu, salah sahiji kontra ngeunaan produk ieu anu mangrupa hum slight ti drive sabuk bisa kadéngé lamun nyimpen ceuli deukeut turntable bari maén. Nu keur ceuk, eta boga rarancang endah kalawan tutup ka tutup bari maén pikeun nyegah lebu tina ngasupkeun. Ka luhur eta kabeh pareum, éta hadir kalawan jaminan 1 taun ogé.

pro: kontra:

Sampurna pikeun jalma anu diaku vinyls kasual.

confition sampurna jeung sagalana anu geus tos disetel.

salempang slight ngeunaan ngagantian cartridge.

Anjeun bakal kedah meuli preamp misah supados produk ieu jalan.

 

08 • Sylvania 3-speed Turntable

spésifikasi:

Jangkungna: 5,39 di
Lebar: 12,95 di
beurat:
Jero: 16,34 di

Lamun datang ka brand Sylvania, anjeun kukituna mikir turntables affordable diwangun dina kualitas luar biasa. Éta naon nu urang néangan di turntables Kiwari teu eta? Luar biasa tur affordable.

 

The Sylvania 3-speed Turntable mangrupakeun disetir turntable sabuk nu geus diwangun-di speaker. turntable ieu ngidinan Anjeun pikeun ngarobah musik anjeun ka file digital via USB. Yén diri téh titik jual cukup ngagambar perhatian Anjeun. Kanyataanna, aya tilu speeds béda mana anjeun bisa maénkeun vinyls Anjeun. Ogé ngandung kaluaran RCA pikeun Andy speaker tambahan anjeun mikahayang.

 

Éta pisan dibabawa tur mangrupakeun sahiji kualitas hébat. Coated di coklat kalawan rinci dina hideung pérak, bener mere kaluar anold touch retro. Cai mibanda hiji katingal endah jeung unit. Ku kituna, lalaki model kieu moal bisa kasalahan pisan. Modél ieu dibanderol di $ 35.

pro: kontra:

harga alus.

Sigana endah pisan.

Boga masalah jarum slight.

 

09 • ion Audio Air LP | 3-Speed ​​Beubeur-Girang Wireless-Streaming Turntable

spésifikasi:

Jenis: Profesional turntable
Warna: Warna

Ion Audio nu dijieun taun 2003 kalayan budi Tujuan bridging celah antara Palasik jeung motong produk ujung, aranjeunna pasti geus ngadegkeun diri salaku salah sahiji forerunners dina industri dinten modérn turntables.

 

turntable Ieu bisa ngarobah sakabéh rékaman vinyl anjeun ka file audio digital jeung software na disebut AudaCity nu cocog sareng duanana Mac jeung PC. Ku ion, mangka diwangun kalayan workmanship luar biasa tur kualitas. Naon panon catching ngeunaan turntable téh nya éta boga ciri streaming nirkabel. Ieu ngidinan Anjeun pikeun maénkeun rékaman anjeun dina sistem stereo pangalusna anjeun. Eta geus mangrupa diwangun-di switchable phono tos panguat kalawan kaluaran RCA pikeun sagala speaker tambahan diperlukeun. Mékanisme dipaké nyaéta sabuk disetir operasi pinuh otomatis nu geus bisa maénkeun dina dua speeds béda.

 

Warna hideung, éta miboga tampilan futuristik modern endah pisan. Hal ieu dikurilingan ku platter aluminium paeh-tuang méré eta hiji katingal pisan beresih. Modél ieu dibanderol di $ 71,47. Kalawan harga nu, anjeun kukituna boro manggihan sagala hadé.

pro: kontra:

Cai mibanda fungsi Bluetooth disambungkeun.

Ngalacak ogé jeung sora bener jelas.

Gampang ngagunakeun.

fungsi Bluetooth peryogi waktos nyambung.

 

10 • Pyle-HOME PVNTTR22 Retro Beubeur-Girang Turntable

spésifikasi:

Item Beurat: 6,07 pon
Ukuran item: 12,8 x 14,8 x 14,8 inci
Pakét Beurat: 6,35 pon
Pakét Ukuran: 12,5 x 7,8 x 7,8 inci

Upami Anjeun hoyong turntable ku ngarasakeun vintage tapi boga duanana vinyl jeung generasi modérn maén, ieu deui persis modél pikeun anjeun. The Pyle-HOME PVNTTR22 Retro Beubeur-Girang Turntable mangrupakeun turntable 3-speed nu ngandung kaluaran auxillary nu ngidinan Anjeun pikeun maénkeun musik tina alat mobile Anjeun pisan sorangan. Ogé hadir kalawan kaluaran RCA nu mere Anjeun pilihan pikeun nambahkeun naon speaker tambahan yen mungkin anjeun peryogi.

 

Merenah acan mibanda sagala fitur nu peryogi. turntable Ieu delivers hiji pagelaran unggulan sarta eta moal ngantep anjeun ka handap. Hal ieu lila langgeng tur anjeun purchasing hiji produk kualitas luhur sarta harga santun. Mibanda cartridge stereo keramik.

 

Lamun datang ka ngarancang, kabinét na ieu handcrafted ti kai supados ka masihan kaluar hiji ngarasakeun otentik. Éta pisan ci dina ukuran na téh bisa nyocogkeun on kana sagala rak di imah Anjeun. Tanpa ragu, salah kedah serius mertimbangkeun modél ieu. Modél ieu dibanderol di $ 39,95.

pro: kontra:

katingal nostalgia téh saé.

Mibanda ngarasakeun Palasik jeung kualitas sora alus.

produk ieu rangkep bener ogé.

Bass anu goréng sanajan turntable kasebut hooked nepi ka speaker.


Produk patali


WhatsApp Online Chat!