koper Hotspot pangalusna Turntables pituduh 2017 --- meuli urang

Buku Nu meuli urang - pangalusna nostalgia Turntables 2017

Nostalgia Turntables Babandingan spésifikasi

brand Ngaran speed Turntable Platter Pamuter CD AM / radio FM tombol
Electrohome Wellington Rékam Player (EANOS502) Muterkeun 3 speed plastik Cék Harga
Electrohome sagedà vinyl Rékam Player klasik Turntable (EANOS700) Muterkeun 3 speed plastik Cék Harga
Vicrola nostalgia klasik Kayu 6-di-1 Bluetooth Turntable Muterkeun 3 speed plastik Cék Harga
Crosley CR704C-Pa Musician Turntable Muterkeun 3 speed plastik Cék Harga
Vicrola nostalgia Aviator Kayu 7-di-1 Bluetooth Turntable Hiburan Center, Mahoni Muterkeun 3 speed plastik Cék Harga
Grace Digital GDI-TW3USB 7-di-1 stéréo Hiburan Center, Paprika Muterkeun 3 speed plastik Cék Harga
System JPyle PTCD54UB Bluetooth Vintage klasik Style Turntable Speaker Muterkeun 3 speed plastik Cék Harga
Sylvania SRCD838 nostalgia Turntable Muterkeun 3 speed plastik Cék Harga
Pyle Vintage vinyl Turntable stéréo System (PTCD64UBT) Muterkeun 3 speed plastik Cék Harga
Pyle Vintage vinyl Turntable stéréo System (PTCD64UBT) Muterkeun 3 speed plastik Cék Harga
nempo sadaya
 
 

 

jéntré produk

Tags produk

patali Video

Eupan balik (2)


01 • Electrohome Wellington Rékam Player (EANOS502)

spésifikasi:

Warna: Warna
Bahan konstruksi: MDF (medium dénsitas fiberboard)
Otomatis Balik deui: Sumuhun
Catetan speeds: 33, 45, 78
Ukuran spiker: 2x 5W (3 ") 8 ohm
Frékuénsi Range (AM): 530-1710 kHz
Frékuénsi Range (FM): 88-108 MHz
Kakuatan Konsumsi: 19 watt
Ukuran (W x D x H): 19,29 "x 12,6" x 9,1 "
beurat:16.3lbs
Certifications: FCC, ICES, ETL / CETL

The Electrohome Wellington Rékam Player mangrupa otentik 4 dina 1 turntable retro nu ngidinan Anjeun pikeun ngadéngékeun kabéh paporit waktos Anjeun. Na furbished kalawan sistem kai mahoni jeung audio analog nu ieu inpired ku leuwih 100 taun pangwangunan. pamuter catetan ieu diwangun ku sababaraha modus kawas radio AM / FM, CD urang sarta tangtu pamaén vinyl. Kabéh modus ieu dikawasa ku tuning dial bercahya. Kanyataanna, anjeun tiasa nyambungkeun telepon Anjeun jeung musik muter lamun vinyls henteu hadir; kiwari teu yén ngan endah?

Ti pamuter catetan ieu enclosed dina kai mahoni eta enriches kualitas sora jeung nyadiakeun anjeun kalawan kinerja sora optimal bisa meunang. Lamun resep déngékeun swasta, aya port nu ngidinan Anjeun pikeun nyolok dina headphone Anjeun. Sanajan na teu ngan kai anu muterkeun hiji peran badag tapi jarum dipaké ogé, éta téh inten biru tipped jarum keramik nu ngaronjatkeun kualitas audio pikeun Vibe leuwih haneut sarta alam.

Salah sahiji bagian best of pamuter catetan ieu kanyataan yén anjeun tiasa ngarekam vinyls Anjeun pisan sorangan dina keur telepon anjeun ngaliwatan port USB dina pamuter sorangan. Taya komputer diperlukeun, ngan nyolok dina USB anjeun sarta catetan. Ieu incredibly basajan tur pamaké friendly. Dibanderol di ukur $ 149,99, éta pasti aya maok. Gemblengna nu Wellington Rékam pamuter téh luar biasa.

pro: kontra:

sataun jaminan 1.

Sigana endah pisan.

Bisa ngarekam albeum ti port USB tanpa nyambungkeun ka hiji komputer.

Iraha a vinyl anyar dimaénkeun, sababaraha skips bisa kadéngé.

 

02 • Electrohome sagedà vinyl Rékam Player klasik Turntable (EANOS700)

spésifikasi:

Warna: walnut
Finish: Real Kai Veneer
Bahan konstruksi: MDF (medium dénsitas fiberboard)
Catetan Player: Sumuhun
Catetan speeds: 33, 45, 78
Ngarekam Otomatis Balik deui Arm: Sumuhun
USB playback: Sumuhun
USB Rekaman: Sumuhun
3.5mm bantu Input: Sumuhun
Ukuran spiker: 2x 5W 8 ohm (2.6 ") 2x15W 8 ohm (3,6")
Kakuatan adaptor Input: 120V - 60 Hz
Kakuatan adaptor Kaluaran: 11V 1,100mA
Kakuatan Konsumsi: 50 Watts
Frékuénsi Range (AM): 530-1710 kHz
Frékuénsi Range (FM): 88-108 MHz
Ukuran (W x D x H): 17,9 "x 13,5" x 12,1 "
beurat:26,01 lbs
Certifications: FCC, ICES, ETL / CETL

Pilari nu gaya turntable Palasik ku kabaran slight tina téhnologi modéren? Tingali euweuh salajengna sakumaha ieu modél pikeun anjeun. turntable ieu dijieun kaluar tina kai alam tur mangrupakeun sistem stereo HI-FI kalawan AM / FM, CD, USB jeung MP3. Vinyl-to-MP3 rekaman na AUX input pikeun smartphone sarta tablet, ieu sabenerna mangrupa turntable sadayana rounder.

Electrohome nyaéta parusahaan nu geus nyieun produk audio pikeun leuwih 100 taun. Éta nu ngadeg di Ontario kukituna sakali dipikawanoh salaku "royalti ti Radio". Pikeun harga $ 199,95, éta geus diwangun-di Bluetooth pikeun streaming musik nirkabel sarta gawéna kalayan sakabéh Anjeun favorit Alat bluetooth (smartphone, tablet, laptop, komputer, jsb). The vinyl kana rekaman MP3 ngidinan Anjeun pikeun ngaktipkeun rékaman vinyl anjeun kana file audio digital via asupan headphone jack. Cai mibanda dipencét tampilan pikeun AM radio / FM ogé jeung speaker rentang stereo pinuh. Kabéh fitur nu peryogi anu dipak jero modél kieu.

Kalawan desain vintage pisan sleek, éta pasti teu ngingetan ngeunaan yesteryears Anjeun. Jokowi off Vibe nostalgia, anjeun kukituna pikir anjeun deui di 60s. Naon teu cinta tentang turntable ieu? Hiji kedah serius mertimbangkeun lalaki turntable ieu lamun anggaran anjeun dina $ 100- $ 200.

pro: kontra:

Desain Classic.

Rékaman musik gampang.

Cocog jeung sakabeh vinyls.

Speed ​​teu lepas panjang.

 

03 • Vicrola nostalgia klasik Kayu 6-di-1 Bluetooth Turntable

spésifikasi:

Fungsi:  CD Player, Kaset Player, Panyungsi-Dina speaker
Kaluaran Tipe:  Jelema nu ngomong
Ngawengku:  AC Power adaptor
x 18 inci W
Beurat:  14,9 pon
Jaminan Description:  1 Taun Limited Produsén jaminan
Batré:  euweuh batré dipaké
TCIN:  51160129
UPC:  816203013620
Toko Cipondoh, Tangerang Jumlah (DPCI):  008-03-0400
Asal:  diimpor

Naha anjeun kantos hayang boga vintage pilari pamuter turntable estu lami mun Vibe nepi imah anjeun? Ogé modél kieu boga eta sadayana. Endah vintage nostalgia Sigana sapanjang ku sora bersih hebat. Hiji model ku Téhnologi Inovatif, tilu-speed ieu turntable (33 1/3, 45, 78 rpm) muterkeun sadaya rékaman vinyl favorit anjeun sarta albeum.

Dibanderol di ukur $ 79,99, nu keur alesan dibanderol, éta hadir kalawan diwangun-di Bluetooth maén musik anjeun ti Bluetooth diaktipkeun alat Anjeun sacara nirkabel; euweuh cords diperlukeun. Kabéh keur genah anjeun, ieu téh turntable bener alus. Ogé geus diwangun-di CD Player, Kaset Player jeung Radio FM. A sambungan kabel anu kaasup pikeun 3.5mm AUX di jack keur sagala alat non-Bluetooth. Naon deui tiasa ménta? Ogé boga RCA AUX-di na headphone jack.

The titik jual pikeun modél ieu anu kamampuhan Bluetooth nyaeta endah sapanjang kalawan harga na. Coated di coklat, eta bakal janten deco sampurna pikeun aula hirup anjeun babarengan jeung eta mahluk a turntable hebat. Anjeun kukituna pencét dua manuk kalawan hiji batu. Naon nangtung kaluar pikeun harga anu diwangun-di speaker stereo.

pro: kontra:

kamampuan Bluetooth.

Pisan alesan dibanderol.

Ieu skips saeutik saeutik lamun datang ka rékaman anyar.

 

04 • Crosley CR704C-Pa Musician Turntable

spésifikasi:

Fungsi:  CD Player, Kaset Player
Kaluaran Tipe:  Jelema nu ngomong
Kakuatan Sumber:  Colokkeun-di Electric Powered
Ngawengku: / b> AC Power adaptor, pamaké Manual
x 17 inci W
Beurat:  17 pon
Jaminan Description:  1 Taun Limited Produsén jaminan
Batré:  euweuh batré dipaké
TCIN:  50279652
UPC:  710244210676
Toko Cipondoh, Tangerang Jumlah (DPCI):  008-03-0400
Asal:  diimpor

Asalna ti Kentucky AS, Crosley mangrupakeun mérek ogé ngadegkeun keur audiophiles pilari mésér hiji turntable Éntri tingkat. Mun anjeun aya dina anggaran tapi hoyong gaduh modél kualitas alus, modél ieu téh salah sahiji turntable vintage dibanderol panghandapna di pasar. Sanajan modél kieu bisa kasampak bener vintage, téhnologi nu teu.

Dina $ 104,99, anjeun bakal bisa meunang leungeun Anjeun dina modél ieu. Ieu disetir turntable sabuk nu muterkeun 3 speeds (33 1/3, 45, sarta 78 rpm). Ieu oge hiji CD pamuter nu ngabogaan memori 20-lagu programmable tur asalna sapanjang kalawan sisi-dipasang kaset dek. Kantun nyolok dina pamuter smartphone atawa MP3 Anjeun sakumaha anu kasebut bisa dibabawa audio siap. Ieu AM radio / FM hadir kalawan kapal terbang tuning dial ogé. Ka luhur lamun kaluar, éta boga speaker stereo rentang pinuh dinamis.

desain anu endah tur coated di coklat. Hijina downside model ieu nu teu boga jack headphone. Sanajan éta fitur sejenna sarta kualitas sora nyusun keur eta. Gemblengna, ieu téh turntable hebat na mun éta dina anggaran anjeun, ulah mikir dua kali.

 

05 • Vicrola nostalgia Aviator Kayu 7-di-1 Bluetooth Turntable Hiburan Center, Mahoni

spésifikasi:

Fungsi:  Panyungsi-Dina speaker, CD Player, CD Recorder, AM / FM Radio
Kaluaran Tipe:  Speaker, 3.5mm Jack
Kakuatan Sumber:  Colokkeun-di Electric Powered
Ngawengku: Jauh Control, AC Power adaptor
x 21 inci W
Beurat:  25,2 pon
Jaminan Description:  1 Taun Limited Produsén jaminan
Batré:  euweuh batré dipaké
TCIN:  51159945
UPC:  816203015679
Toko Cipondoh, Tangerang Jumlah (DPCI):  008-03-0400
Asal:  diimpor

Dibanderol di $ 154,99, ieu modél hébat sejen tina Téhnologi Inovatif. Teu ngan boga bedah hébat tapi oge mangrupa modél endah pisan. Ieu desain méré off Vibe retro otentik bener nice jeung keur coated di coklat. Mun anjeun kana hal vintage, ieu bisa nyekel perhatian Anjeun.

Ieu turntable tilu speed (33 1/3, 45, 78 rpm) anu muterkeun sadaya rékaman vinyl favorit anjeun sarta albeum. bagian pangalusna, konstruksi kai nyata nyaeta mewah. Geus diwangun-di Bluetooth pikeun nirkabel maénkeun musik tina alat Anjeun Bluetooth diaktipkeun tanpa cords diperlukeun. Ogé, éta gampang rékaman sakabéh musik paporit Anjeun tina vinyls na kasét directy kana CD; euweuh komputer diperlukeun.

Ieu mangrupa turntable sadayana rounded sakumaha eta oge boga diwangun-di CD pamuter, pamuter kaset na AM / radio FM jeung heubeul tuner usaha Rotary baheula tur ngawengku fungsi pinuh kadali jauh jeung speaker stereo; endah teu aya deui? A sambungan kabel anu kaasup pikeun input AUX pikeun sagala alat non-Bluetooth sarta ii boga RCA AUX-di na headphone jack ogé. Dina kacindekan, ieu kudu kacatet dina shortlist anjeun review kapuji na.

pro: kontra:

Bluetooth nyambungkeun bener gancang.

Bungkusan éta alus teuing.

Sistim ci hébat sareng katingal nostalgia.

fungsi CD perlu ningkat.

 

06 • Grace Digital GDI-TW3USB 7-di-1 stéréo Hiburan Center, Paprika

spésifikasi:

CD sarta Musik Pamaén: Sumuhun
CD Rekaman: Sumuhun
Saluran stereo: 2.0
Warna: Brown

Grace Digital mangrupa parusahaan audio nu bakal dumasar di San Diego, AS. A parusahaan audio ogé ngadegkeun acan ogé dimangfaatkeun. Lamun nuju wondering sabaraha harga modél ieu téh, catetan pamuter vintage ieu dibanderol di $ 143,73.

Ieu turntable retro nu hadir kalawan pamuter catetan, pamuter kaset, CD pamuter na stereo AM / FM; catering ka sadaya pangabutuh audio Anjeun. Ngeunaan speed na, éta muterkeun 33, 45 jeung 78 rékaman rpm sarta ngabogaan hiji panangan nada otomatis. Naon sih endah téh nya éta boga dua speaker full-rentang nu delivers sora stereo exquisite kalawan diwangun dina headphone jack pikeun maranéhanana yén prefers déngékeun swasta. Kaluaran garis RCA anu sadia minangka pilihan ogé. Ngarekam kana PC Anjeun atawa Mac mangrupakeun gampang ogé ngagunakeun diwangun dina port USB sarta software AudaCity Sora Editer anu kaasup.

Ngeunaan desain na, éta mangrupa kabinét paprika gaya kai pikeun masihan hiji ngarasakeun vintage heubeul. Lamun nuju nanyakeun diri lamun kedah meunang model ieu, anjeun teu kudu ménta naon salajengna. Ieu jadi pamaké-friendly éta luar biasa! Ieu nundutan disc cukup rusuh ogé. Gemblengna, modél ieu téh kiyeu luhur sarta kudu bagian tina daptar kahayang anjeun.

 

pro: kontra:

program ramah pamaké sarta kaduruk disc anu cukup gancang.

Skips saeutik saeutik lamun datang ka vinyl anyar.

System 07 • Pyle PTCD54UB Style Bluetooth Vintage klasik Turntable Speaker

spésifikasi:

cartridge keramik
Beurat: 22 lbs
Dimensi Unit: 20,08 "x 13,39" x 8,86 "
Warna: kai coklat (maple burst)

Hiji model endah ku Pyle, ieu téh mangrupa gaya turntable Palasik éta 6-di-1. Sanajan éta nanaon fancy, éta pisan serbaguna na hancana pakasaban. Ieu turntable vintage anu bakal masihan anjeun pangalaman déngékeun modern.

Cai mibanda hiji téhnologi modéren endah nu hadir kalawan diwangun-di Bluetooth pikeun Wireless Musik Streaming. bagian pangalusna, gawéna kalayan sakabéh alat Bluetooth pribadi Anjeun kayaning iPhones, Android, smartphone, iPad, tablet, jsb modél ieu mangrupa diwangun-di CD pamuter, slot-di kaset dek, speaker stereo rentang lengkep sareng AM / FM radio jeung tampilan dial nyekel perhatian Anjeun. Pikeun vinyl kana rekaman MP3, Anjeun tiasa ngaktipkeun rékaman anjeun kana file audio digital sapanjang ku input headphone jack. Pikeun playback MP3, aya hiji USB flash drive Reader. Merenah teu eta?

Pikeun desain eta urang, mibanda kabinét kai jeung méré kaluar rarasaan nostalgia nyata. Coated di coklat ku kabaran slight tina emas, modél ieu kabeungkeut kasampak alus di imah Anjeun. karya seni na on hal kai nyaeta kadua nanaon. bagian pangalusna? Ieu harga. Modél ieu dibanderol di $ 129,99.

pro: kontra:

kai coklat (maple burst)

Kamampuh pikeun ngundeur ti catetan vinyl ka komputer pikeun ngahasilkeun CD.

Bisa nyambung ka smartphone.

Sistim Bluetooth perlu ningkat.

 

08 • Sylvania SRCD838 nostalgia Turntable

spésifikasi:

Model: CURPLTSRCD838
Setélan speed: 45RPM, 33.3RPM, 78RPM
Fitur: Panyungsi-Dina speaker, Line-di Jack, AM / FM Radio, CD Recorder
Drive Tipe: Beubeur Girang
beurat:17,45 pon
Lebar: 15,0 di
Jangkungna: 11,5 di
Jero: 11,0 di

Modél ieu ku Sylvania estu husus dibandingkeun batur. Lamun ditéang a turntable anu dibanderol pisan low acan boga loba fungsi, ieu téh di turntable pikeun anjeun.

Modél ieu ku Sylvania mangrupakeun turntable 5-di-1 sareng speaker kualitas luhur nyekel perhatian Anjeun. Dibanderol di ukur $ 64,62, anjeun bakal bisa maénkeun sagala rékaman favorit, CD, kaset tape anjeun sarta leuwih stasiun radio hawa. Ogé boga AUX-input pikeun nyambung ka sagala alat audio. Cai mibanda hiji finish kai nostalgia elegan nu exquisite na hiji dial Palasik oversized anu estu sleek.

Sanajan eta skips saeutik saeutik lamun datang ka vinyls anyar, gawéna endah tur mibanda harga hébat. Sigana rongkah tur bener husus kalawan palapis wungu. Ieu kedah on Hajat Anjeun upami anggaran anjeun handap $ 100.

pro: kontra:

Jalan endah pisan.

harga hébat.

Skips saeutik saeutik lamun datang ka vinyls anyar.

 

09 • Pyle Vintage vinyl Turntable stéréo System (PTCD64UBT)

spésifikasi:

Warna: Brown
Turntable Speed setting: 33-1 / 3 rpm, 45 rpm, 78 rpm
Dimensi: 19,4 x 13,2 x 9,2 inci
Jaminan: 1 taun Produsén
Jumlah modél: PTCD64UBT
Nagara Asal: Cina

modél séjén ti Pyle, ieu sistem stereo turntable éta Bluetooth cocog sareng CD, USB, SD Card Player sapanjang kalawan Recorder USB sadayana kanggo harga $ 149,99. Upami Anjeun gaduh anggaran, Anjeun kudu meunang modél ieu keteg jajantung hiji.

Berwarna di coklat, gaya turntable Palasik ieu boga teknologi modern hébat sarta gawéna kalayan sagala Alat bluetooth pribadi Anjeun. Vinyl kana rekaman MP3 ogé bisa dipigawé. Datang kalawan narasumber stereo rentang pinuh ngagambar perhatian anjeun sarta radio AM / FM kalayan tampilan dial. Hiji input AUX ogé bisa ditempo dina panel pungkur. Naon sih endah ngeunaan modél ieu téh éta pungsi Bluetooth sakumaha eta ngahubungkeun bener ogé.

Modél ieu ngagabungkeun hiji gaya maén Palasik kalawan téhnologi modéren sadayana dina hiji. Ieu kai kabinét pagawean anu luar biasa tur boga karya seni endah dina eta. Cocog jeung duanana kantor atawa imah, aya bener teu alesan mun meunang model kieu lamun boga anggaran. Gemblengna, modél ieu teu goréng iwal harga eta urang.

pro: kontra:

Mibanda katingal saé.

Bluetooth nyambungkeun bener ogé.

Rada pricey.


Produk patali


WhatsApp Online Chat!