koper Hotspot pangalusna Turntables pituduh 2017 --- meuli urang

koper Hotspot pangalusna Turntables pituduh 2017-meuli urang

Koper Turntables Babandingan spésifikasi

brand Ngaran speed Turntable Jelema nu ngomong bantu Input headphone Jack tombol
Crosley CR8005A-DS kapal keur pelesir 3 Speed speaker stéréo dinamis Full Range Cék Harga
Crosley CR8005D-TW kapal keur pelesir DELUXE 3 Speed speaker stéréo dinamis Full Range Cék Harga
Electrohome Archer vinyl Rékam Player klasik Turntable (EANOS300) 3 Speed speaker stéréo dinamis Full Range Cék Harga
Crosley CR6019A-BR Eksekutif Turntable 3 Speed speaker stéréo dinamis Full Range Cék Harga
1byone Beubeur-Girang 3 Speed-Hotspot stéréo Turntable 3 Speed speaker stéréo dinamis Full Range Cék Harga
Victrola Vintage 3-Speed ​​Bluetooth koper Turntable 3 Speed speaker stéréo dinamis Full Range Cék Harga
Jensen Hotspot stéréo Turntable 3 Speed speaker stéréo dinamis Full Range Cék Harga
Ion Audio vinyl Motion DELUXE | Portabel 3-Speed ​​Beubeur-Girang koper Turntable 3 Speed speaker stéréo dinamis Full Range Cék Harga
Musitrend vinyl Rékam Player klasik Hotspot koper 3 Speed speaker stéréo dinamis Full Range Cék Harga
Tyler Bluetooth tas keur ka kantor vinyl Rékam Player klasik Turntable 3 Speed speaker stéréo dinamis Full Range Cék Harga
nempo sadaya
 
 

 

jéntré produk

Tags produk

patali Video

Eupan balik (2)


01 • Crosley CR8005A-DS kapal keur pelesir Turntable

spésifikasi:

Unit (L x W x H) = 4.63 x 14 x 10,5
Unit Beurat (lbs) = 5,5

Kompak, merenah tur murah. Di handap ieu mangrupakeun kecap anu ngajelaskeun turntables dihasilkeun Crosley. Sagala cara ti AS, maranéhna geus revived adegan turntable kalayan produk luar biasa anu direbut perhatian loba fans turntable.

Sok hayang nu turntable nu teu resep wae séjén? turntable Crosley kapal keur pelesir Ieu hadir kalawan karya seni Disney ekslusif na nyaeta bisa maénkeun dina tilu speeds béda nu ngidinan Anjeun pikeun ngadéngékeun sakabeh tipe rékaman. Teu nu hébat? turntable Ieu hadir kalawan jack headphone pikeun déngékeun swasta. Kanyataanna, hiji port auxillary geus dipasang kana turntable, ieu ngajadikeun ngadengekeun musik malah hadé sakumaha anjeun bisa make telepon anjeun pikeun milih lagu nurutkeun leuwih sering dipake tinimbang anjeun.

Hayu urang dirancang janten salaku portabel jéntré. Sareng pilihan funky tina kelir, ayeuna teh coated beureum dina luar jeung konéng asup ka jero. Ogé, turntable nu hadir kalawan narasumber stereo full-rentang dinamis nu bisa captivate pikiran anjeun jeung jiwa. turntable ieu dibanderol di $ 104,95.

pro: kontra:

Sigana endah pisan.

pamuter gede pikeun beginners.

kado sampurna pikeun babaturan atawa kulawarga.

Kaluaran volume rada low.

 

02 • Crosley CR8005D-TW kapal keur pelesir DELUXE Turntable

modél séjén ti Crosley, parusahaan audio ieu geus dibuktikeun waktu na waktos deui anu sipatna sanggup nyieun turntables cemerlang. Lamun ditéang a turntable éta leuwih ka arah sisi Palasik, ieu modél pikeun anjeun. Coated di coklat, modél ieu dijieun pikeun masihan kaluar katingal vintage.

Modél ieu turntables Crosley urang hadir kalawan mangrupa jarum NP6. Trial and dites, jarum ieu teu goréng lamun ditéang hiji turntable Éntri tingkat. Kalawan turntable kieu anjeun bisa nyambungkeun télépon anjeun via Bluetooth. Ieu ensures nu bakal bisa ngadengekeun lagu paporit Anjeun jadi merenah jéntré. Ogé turntable nu hadir kalawan jack headphone nu ngidinan Anjeun pikeun ngadéngékeun tunes paporit Anjeun telepon sacara pribadi. turntable Ieu mibanda kamampuhan pikeun ngaluyukeun rpm tina catetan sagala na datang kalawan narasumber stereo dinamis anu delievers kinerja audio pangalusna pikeun dédéngéan Anjeun.

Sanajan kaluaran volume bisa jadi rada low, sagala pro pikeun produk ieu pasti nyusun keur eta. Sigana endah tur tanpa ragu hiji pamuter endah pisan. Modél ieu dibanderol di $ 74,48 jeung pasti hiji nawar luar biasa keur jumlah fitur eta boga.

pro: kontra:

kado sampurna pikeun babaturan atawa kulawarga.

pamuter gede pikeun beginners.

Sigana endah pisan.

output volume bisa jadi saeutik saeutik teuing low.

 

03 • Electrohome Archervinyl Rékam Player klasik Turntable (EANOS300)

spésifikasi:

Unit COLOR: Hideung
Finish: Hideung textured PVC
Konstruksi bahan: MDF Kabinet (medium dénsitas fiberboard)
Catetan pamuter: Sumuhun
Speeds catetan: 33, 45, 78
PLATTER: Plastik
Catetan Otomatis Balik ARM adjustment: NA
45 adaptor kaasup: Sumuhun
Otomatis Balik: Sumuhun
Radio - FM: No
Radio - keur: No
CD: No
USB playback: Sumuhun
USB ngecas: No
USB rekaman: No
SD slot: No
SD playback: No
SD rekaman: No
Kaset: No
Headphone Jack: Sumuhun
Input bantu: Sumuhun
Spiker SIZE: 2 x 3 "5W 8Ohm
Ékualiser: No
Kakuatan EPS: kaluar
Kakuatan adaptor input: 120V - 240V (50/60 Hz)
Kakuatan konsumsi: 19 Watts
Frékuénsi rentang (AM): NA
Frékuénsi rentang (FM): NA
Dimensi: 18,5 "x13.38" x5.9 "
Unit weight: 13,82 lbs
Certifications: ICES, FCC Certified, ETL / CETL
UPC: 871363022233
Naon kaasup: Archer koper Turntable , 45 Rékam adaptor, AC adaptor, Instruksi Manual, 1 Taun Rek, Rojongan Hirupna Palanggan

Electrohome geus produsén ngarah produk éléktronik konsumen pikeun leuwih 100 taun. layanan palanggan nyéta kadua pikeun taya sabab boga rojongan customer hirupna. 3-in-1 koper turntable ieu desain kalawan gaya hébat sarta oge mere Anjeun a karapihan hébat pikiran alatan sabaraha portabel éta.

This turntable is inspired from the 1960’s. The Electrohome Archer Vinyl Rékam Player klasik Turntable téh bisa maénkeun rékaman vinyl sarta musik Anjeun pisan sorangan tina alat moblie Anjeun pisan sorangan. Alternatipna, a jack headphone anu disadiakeun pikeun déngékeun swasta. Turntable ieu housed kalawan kabinét kabeh kai nu ngamungkinkeun diwangun dina speaker kana ngahontal poténsi fullest miboga delivering nu pangalusna kinerja audio noél haté anjeun. Malah, hadir kalawan inten biru tipped jarum keramik nu méré warmer tur leuwih alam Vibe.

Coated hideung, éta rarancang téh elegan jeung boga nu katingal vintage retro. Hayu urang réngsé dina PVC hideung sarta ngabogaan platter plastik. turntable ieu kabeungkeut panungtungan pikeun waktu anu pohara lila. Kawas paling turntables, paling vinyls anu bisa dicoo lancar. Modél ieu dibanderol di $ 49,91 jeung geus maok hiji hébat.

pro: kontra:

tutup badag ku kituna bisa nutup bari maén.

Speaker dina sisi tinimbang hareup. Kituna méré sora hadé dina multidirections.

Boga port data na tombol on hareup.

Skips saeutik saeutik lamun datang ka vinyl anyar.

 

04 • Crosley CR6019A-BR Eksekutif Turntable

modél luar biasa lian ti Crosley, ieu téh mangrupa turntable koper kawas naon lianna. The Crosley CR6019A-BR Eksekutif téh bisa maénkeun dina tilu speeds béda. Ieu ngawengku hiji sambungan kabel auxillary nu ngidinan Anjeun pikeun maénkeun lagu favorit anjeun sanajan alat mobile sorangan sarta port USB pikeun Windows atawa Mac dirojong komputer.

The koper anu dibungkus dina kuningan plated hardware. Coated di coklat, bener mere off Vibe vintage nyata. Malah, hadir kalawan narasumber stereo full-rentang dinamis tina kualitas luar biasa. Nada panangan anu dipasang kana turntable kasebut klik styled sanajan eta dikawasa sacara manual, catetan nu otomatis bakal eureun mun eta tos rengse lagu na.

Dibanderol di ukur $ 81,52, model kieu sia unggal dollar spent. Ieu teh kado sampurna pikeun babaturan anjeun atanapi kulawarga. Merenah, gampang ngagunakeun na pisan pamaké ramah, modél ieu téh pasti salah sahiji pilihan luhureun urang.

pro: kontra:

Bisa ngarekam musik keur file MP3 via fungsi USB.

pamuter gede pikeun sagala beginners.

kado sampurna pikeun babaturan atawa kulawarga.

output volume rada teuing low.

 

05 • 1byone Beubeur-Girang 3 Speed-Hotspotstéréo Turntable

Not just having an amazing sleek design, this turntable has everything to cater to your needs if you’re looking for an entry level turntable. Looking for an affordable and portable turntable? You answer is the 1byone Belt-Drive 3-Speed Portable stéréo Turntable .

Ieu bisa maénkeun rékaman di tilu speeds béda. Ogé, Éta geus dirancang salaku turntable tas keur ka kantor styled dibungkus ku PU kulit sareng kabinét kai. Elegan acan kasual, modél ieu serius hiji anu nangkeupan panon. andcompact Leutik, anjeun bisa nyimpen ieu mana jeung iraha baé. Gemblengna, mere hiji rarancang acan endah sleek nyekel perhatian Anjeun.

turntable Ieu ngandung hiji nada panangan saimbang dinamis ku mékanisme damping lemes. turntable Ieu ogé ngawengku speaker hareup nyanghareup pikeun kualitas sora ningkat. Malah, geus disadiakeun ku jack headphone anu ngidinan Anjeun pikeun ngadéngékeun pribadi ogé. Althought eta skips saeutik saeutik lamun datang ka vinyls anyar, jumlah pro model kieu boga nyusun keur eta. Modél ieu dibanderol di $ 59,99.

 

pro: kontra:

Sigana endah jeung gampang nyetél jeung maén.

Leutik na ci.

Skips saeutik saeutik lamun datang ka vinyls anyar.

 

06 • Victrola Vintage 3 Speed- Bluetooth koper Turntable

Caang, keuna na eyecatching. The Victrola Vintage 3 Speed- Bluetooth koper Turntable boga rupa hébat fitur lamun datang ka musik. Turntable Ieu ngandung diwangun dina speaker yen bisa dipaké boh ku vinyls, kabel auxillary tur ngaliwatan pungsi Bluetooth.

Kabéh keur cater mun genah Anjeun. Pungsi Bluetooth mangrupakeun hébat mun anjeun boga vinyls atawa kabel auxillary hadir. Salaku anjeun bisa hiji handedly maénkeun sagala musik rék tina alat Anjeun. Ieu hadir kalawan jack headphone pikeun déngékeun swasta ogé.

Model ti Victrola nu dirancang kasampak sakumaha retro-gancang. Ieu sleek, endah tur méré off Vibe nostalgia tina hiji diner Amérika. Tempo sagala fitur sarta harga model kieu, sakuduna salah sahiji pilihan luhureun anjeun lamun ditéang turntable a. Modél ieu dibanderol di $ 57,15.

pro: kontra:

pendamping stowaway sampurna jeung éta pisan portabel.

catetan pamuter hébat sarta spiker pikeun harga ieu.

Speed ​​nyaeta inconsistent.

 

07 • Jensen Hotspot stéréo Turntable

Kesederhanaan di na finest, anu Jensen Hotspot stéréo Turntable mangrupakeun disetir turntable sabuk nu geus bisa maénkeun dina tilu speeds béda nu ngidinan paling vinyls bisa dicoo lancar. Dirancang hideung, bener boga nu heubeul retro koper Vibe tur bener nyaeta exquisite.

Naon ngajadikeun modél kieu nangtung kaluar éta Mibanda mékanisme nu nyababkeun panangan nada pikeun balik deui ka posisi aslina eta urang sanggeus vinyl geus réngsé maén lagu na. Endah teu aya deui? Di sagigireun éta, turntable ieu hadir kalawan mangrupa sagala Software AudaCity anyar pikeun ngarékam merenah tur ngédit audio Anjeun. Ku kituna, anjeun teu bakal butuh mésér naon softwares tambahan pikeun ngédit audio Anjeun.

Nganiaya dua manuk kalawan hiji batu. Ogé hadir kalawan hiji port auxillary nu bisa disambung ku alat mobile anjeun sarta mibanda hiji port RCA pikeun speaker tambahan. Teu salempang salaku adaptor 120V AC ieu kaasup pikeun perfomance sora optimal. Additionaly, éta tutup badag bisa ditutup bari maén pikeun nyegah lebu tina datang dina. Jeung ka handap ka bagian pangalusna, harga na. Modél ieu dibanderol di $ 94,95.

pro:

tutup badag ku kituna bisa nutup bari maén.

Speaker dina sisi méré sora multi-arah hadé.

 

08 • ion Audio vinyl Motion DELUXE | Portabel 3-Speed ​​Beubeur-Girang koper Turntable

Acan model sejen ku ion, mangka diwangun ku kelas na kualitas. Ion Audio vinyl Motion DELUXE mangrupakeun portabel 3-Speed ​​Beubeur-Girang koper Turntable anu geus diwangun dina speaker pikeun kualitas sora pangalusna. Nu hartina anjeun teu kedah meunang sagala speaker tambahan pikeun nyetél turntable Anjeun. Teu nu hebat?

Salah sahiji bagian best of turntable ieu nu batréna téh rechargable pikeun mastikeun jam enjoyment. Cai mibanda duanana mangrupa port auxillary sarta jack headphone maén musik tina alat moblie Anjeun pisan sorangan sarta listeningrespectively swasta.

turntable Ieu model hébat for saha nu pilari pikeun meunangkeun pamuter Éntri tingkat. Éta pisan merenah tur bisa gampang disimpen. Éta naon pangpentingna ngeunaan pamaén koper portabel teu eta? Modél ieu dibanderol di $ 37,67 jeung anjeun kedah meunang leungeun Anjeun dina hiji dinten.

pro: kontra:

pamuter Éntri tingkat dasar hébat.

Merenah tur alus di multitude setelan.

turntable portabel leutik kalawan carjer batré internal tur diwangun dina speaker.

turntable portabel leutik kalawan carjer batré internal tur diwangun dina speaker.

 

09 • Musitrend vinylRékam Player klasik koper Hotspot

Salah sahiji titik konci tina Musitrend vinyl Rékam Player klasik koper Hotspot téh nya éta lightweight, timbangan ukur 5,8 lbs. Hal ieu dirarancang kawas koper nu hadir kalawan hiji cecekelan gampang pikeun mawa merenah. Ieu endah kumaha Musitrend éta bisa nyieun model kieu jadi lampu.

turntable Ieu incredibly serbaguna sarta éta pamaké ramah sabab hadir kalawan hiji port auxillary pikeun alat nu bagerak anjeun, hiji jack headphone pikeun déngékeun swasta, sarta kaluaran RCA pikeun speaker tambahan. Kabéh fitur nu peryogi sadayana dipakétkeun kana modél ieu. Lamun nuju masih tempo, kasampak aya salajengna.

Kualitas audio sabenerna pikaheraneun alatan kanyataan yén éta diwangun kaluar tina kai jeung eta dibungkus ku kulit pikeun katingal langkung elegan. Ku kabaran slight tina jero beureum, éta pasti Sigana luar biasa. Teu poho yén éta téh bisa maénkeun dina 3 speeds béda pikeun rupa-rupa leuwih gede vinyls. Modél ieu dibanderol alesan dina $ 59,99.

pro: kontra:

Gampang ngagunakeun.

Hadir kalawan USB jadi Anjeun bisa nyieun file MP3 dina komputer Anjeun.

Speed ​​bisa ngalambatkeun turun sanggeus jam lila ti maén.

 

10 • Tyler Bluetooth tas keur ka kantor vinyl Rékam Player klasik Turntable

Upami Anjeun hoyong turntable nu Sigana hébat jeung sora hébat, ieu modél pikeun anjeun. The Tyler Bluetooth tas keur ka kantor vinyl Rékam Player klasik Turntable téh bisa maénkeun rékaman vinyl tur alat nu bagerak ngaliwatan port USB dipasang. Kanyataanna eta boga input auxillary anu ngamungkinkeun pilihan sejen pikeun maén ti alat nu bagerak Anjeun.

turntable Ieu ogé ngawengku hiji jack headphone anu ngamungkinkeun déngékeun swasta. fitur ieu pasti bakal nguntungkeun pamadegan yén resep sababaraha waktos sepi nyalira na zoning kaluar ti dunya. Ogé ngandung kaluaran RCA pikeun sagala speaker additonal anjeun mikahayang. Bisa maén dina tilu speeds béda ogé nu ngidinan paling vinyls bisa dicoo.

Dirancang hideung dina luar jeung konéng asup ka jero, hancana masihan off Vibe pisan elegan pikeun eta. Saterusna, nuhun ngalakukeun perkara atoh. Modél ieu henteu ngan Sigana alus tapi ogé sora alus. Sanajan eta bisa mibanda wobbles saeutik dina platform anu, mangka diwangun kalawan diwangun-di speaker na housed ku kabinét kai pikeun perfomance audio optimal. Kituna modél ieu téh ampir kadua nanaon. Modél ieu dibanderol di $ 89,95.

pro: kontra:

Hébat kado for babaturan jeung kulawarga.

wobbles saeutik dina platform anu.




Produk patali


WhatsApp Online Chat!